Üldöztetve blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2013 Könyvmolyképző Kiadó Urban Fantasy
Üldöztetve blogturné

Üldöztetve blogturné

2013 Könyvmolyképző Kiadó Urban Fantasy
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző Könyvkiadónál 2013. szeptember 30-án jelenik meg Kevin Hearne: Hounded -Üldöztetve című könyve. A Blogturné Klub, Magyarországon még szokatlan módon - blogturné (Mi is az a blogturné?) keretében mutatja be a könyvet, szeptember 23-tól nyolc napon át más más blogon jelenik meg a könyv kritikája, egybekötve a könyvhöz tartozó érdekességekkel. Reméljük tetszik nektek ez az új kezdeményezés, mert a könyvek továbbra is sorban állna, a turnéjukra várva. Az olvasók azon kívül, hogy megjelenés előtt olvashatnak különböző véleményeket az adott könyvről, minden turné alkalmával meg is nyerhetik a könyveket és egyéb más nyereménytárgyakat. Érdemes tehát követni a blogturnékat, a résztvevő blogok linkjei mindig a poszt végén szerepelnek majd.

Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és a szereplőkről, de nyerhettek is! Bizony, a Könyvmolyképző kiadó jóvoltából, a turné során kisorsolunk 3 (!) példányt a Houndedből!



Atticus O’Sullivan, a druidák utolsó képviselője, békésen éldegél Arizonában, és egy ezoterikus könyvesboltot vezet. Szabadidejében pedig alakot vált, hogy ír farkaskutyájával vadászatra induljon. Szomszédjai és vásárlói abban a hiszemben élnek, hogy ez a helyes, tetovált, ír srác egy nappal sem több huszonegynél – pedig éppen huszonegy évszázada él a földön. Azt már ne is említsük, hogy energiáját a földből nyeri, éles nyelve van, és egy még élesebb varázskardja: Fragarach, a Válaszadó. Csak az a probléma, hogy egy fölöttébb dühös kelta isten is szemet vetett kardjára, és évszázadok óta üldözi. Ez a kitartó istenség Atticus nyomára lelt, és barátunknak minden erejére – továbbá egy csábító halálistennő segítségére, vámpír- és vérfarkas ügyvédeinek falkájára, egy szexi csapos lányra (akinek fejét egy hindi boszorkány bérelte ki), és egy adag régimódi, ír szerencsére – szüksége lesz, hogy szétrúgjon néhány kelta ülepet, és megszabadítsa magát a gonosztól…

0 Reviews:

Post Your Review