Elakadó lélegzet blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2013 Maxim Kiadó realista Young Adult
Elakadó lélegzet blogturné

Elakadó lélegzet blogturné

2013 Maxim Kiadó realista Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Rebecca Donovan nagysikerű Breath sorozatának első része október 1-én jelenik meg magyarul Elakadó lélegzet címmel a Maxim Kiadó gondozásában. A Blogturné Klub 10 bloggere szeptember 21-től szeptember 30-ig minden nap egy-egy ajánlóval vár benneteket, valamint a történethez kapcsolódó extrákkal és nyereményjátékkal. 


A turné végén 3 példányt sorsolunk ki a Maxim Kiadó jóvoltából, Emma Thomas és Evan Mathews lélegzetelállító történetéből. A bejegyzések végén található Rafflecopter doboz kitöltésével szállhattok versenybe a könyvért. 

Az USA Today bestsellere.

„Senki sem próbált szóba állni velem, én is elvoltam magamban. Az volt az a hely, ahol mindennek biztonságosnak és könnyűnek kellett lennie. Hogy sikerült Evan Mathewsnak egy nap alatt lebontania az én állandó világomat?”

Weslynben, a connecticuti gazdag városban, ahol a lakosság többségének az a legfőbb gondja, hogy milyen benyomást kelt, és kivel előnyös mutatkozni, Emma Thomas a legszívesebben átváltozna levegővé, de addig is rögeszmésen ragaszkodik a tökéletesség látszatához: úgy öltözik, hogy senki se lássa rajta a zúzódásokat, nehogy kiderüljön, mennyire távol esik a tökéletességtől az élete. Egy napon váratlanul beköszönt a szerelem, amelynek hatására Emma kénytelen tudomásul venni a saját értékét, bár ez azzal fenyegeti, hogy kiderül a titok, amelyet olyan kétségbeesetten takargat…

Egy lány története az életet megváltoztató szerelemről, a leírhatatlan kegyetlenségről és a törékeny reményről. A Elakadó lélegzet a nagy kritikai elismerést aratott trilógia első kötete.



TURNÉ ÁLLOMÁSOK

09/21 Kristina blogja - Ismerd meg Rebecca Donovant
09/22 Deszy könyvajánlója -Story Behind The Story
09/23 MFKata gondolatai - Carol és George karakteréről
09/24 Nem harap a... - interjú az írónővel
09/25 Kelly&Lupi olvas - Drew és Sara karakteréről
09/26 Angelika blogja - Zenelista
09/27 Book Heaven - idézetek
09/28 Dreamworld - Borítók
09/29 Szilvamag olvas - Karkötők
09/30 Roni olvas - Emma és Evan karakteréről

0 Reviews:

Post Your Review