Angyalvágy blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2013 Fantasy Maxim Kiadó Young Adult
Angyalvágy blogturné

Angyalvágy blogturné

2013 Fantasy Maxim Kiadó Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Maxim Kiadónál 2013. október 1-én jelenik meg Cynthia Hand: Angyalvágy című regénye. A Blogturné Klub, idehaza még szokatlan módon - blogturné keretében mutatja be a könyvet; ezen a héten három különböző blogon is olvasható egy-egy beszámoló a kötetről méghozzá minden esetben egy kis extrával fűszerezve, valamint az olvasókat nyereményjáték is várja. A résztvevő blogok linkjei a poszt végén megtalálhatóak.


Az utóbbi évek több meglepetéssel szolgáltak, mint amire az angyalvérű Clara Gardner valaha is számított volna.

Miután kiderítette, milyen különleges szerepet játszik a többi angyalvérű között, eltökélte magát, hogy megóvja Tucker Averyt a gonosz erőtől, amely őt magát követi… még akkor is, ha ennek érdekében mindkettejük szívét össze kell törnie. A város elhagyása tűnt a legjobb megoldásnak, tehát visszatért Kaliforniába – akárcsak Christian Prescott, az ellenállhatatlan vonzerejű fiú abból a látomásból, amely egész kalandozását elindította.

Amíg Clara igyekszik helytállni egy számára ijesztően új világban, fölfedezi, hogy a bukott angyal, aki megtámadta őt, most minden lépését figyeli. És nem is egyedül. Fenyegetően közeledik a fekete szárnyúak elleni harc, és Clara tudja, hogy végül teljesítenie kell küldetését. Az pedig áldozatokkal és árulásokkal jár.

Az Angyalsors sorozat izgalmas záróakkordjában Clarának egyszer s mindenkorra döntenie kell saját sorsáról.

TURNÉ ÁLLOMÁSOK

09/19. Angelika blogja

0 Reviews:

Post Your Review