Gyilkos kegyelem blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2013 Fantasy Maxim Kiadó Történelmi Young Adult
Gyilkos kegyelem blogturné

Gyilkos kegyelem blogturné

2013 Fantasy Maxim Kiadó Történelmi Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



A Maxim Könyvkiadónál 2013. október elsején jelenik meg Robin LaFevers: Gyilkos kegyelem című könyve. A Blogturné Klub Magyarországon még szokatlan módon - blogturné keretében mutatja be a könyvet, szeptember 15-től nyolc napon át más más blogon jelenik meg a könyv kritikája, egybekötve a könyvhöz tartozó érdekességekkel. Reméljük tetszik nektek ez az új kezdeményezés, mert a könyvek továbbra is sorban állna, a turnéjukra várva. Az olvasók azon kívül, hogy megjelenés előtt olvashatnak különböző véleményeket az adott könyvről, minden turné alkalmával meg is nyerhetik a könyveket és egyéb más nyereménytárgyakat. Érdemes tehát követni a blogturnékat, a résztvevő blogok linkjei mindig a poszt végén szerepelnek majd.

Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és a szereplőkről, de nyerhettek is! Bizony, a Maxim kiadó jóvoltából, a turné során kisorsolunk 3 (!) példányt a Gyilkos Kegyelemből!


FIATAL, GYÖNYÖRŰ ÉS HALÁLOS. A fiatal Ismae-t, akit a halál istenének szolgálói képeztek orvgyilkosnak, a Bretagne-i udvarba viszik küldetést teljesíteni. Ismae azonban azt tapasztalja, hogy nincs felkészülve; nemcsak az intrikák és árulások játszmáira, hanem a lehetetlen választásra sem, amelyben pedig döntenie kell.

Mert hogyan tölthetné ki a Halál bosszúját egy olyan emberen, aki - bármennyire küzdött ellene - meghódította a szívét?

Veszélyekkel teli történet: intrikák, mérgek, szeszélyek; de végül megmutatkozik a helyes út?




TURNÉ ÁLLOMÁSOK


Szeptember 15 - Angelika blogja
Szeptember 16 - Nem harap a...
Szeptember 17 - Deszy könyvajánlója
Szeptember 18 - Dreamworld
Szeptember 19 - MFKata gondolatai
Szeptember 20 - Always Love a Wild Book
Szeptember 21 - Kelly Lupi olvas
Szeptember 22 - Függővég

0 Reviews:

Post Your Review