Vadadi Adrienn: Kicsimackó ​a Balatonon - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 illusztrált Magyar szerző mese Pagony Kiadó Vadadi Adrienn
Vadadi Adrienn: Kicsimackó ​a Balatonon

Vadadi Adrienn: Kicsimackó ​a Balatonon

2022 illusztrált Magyar szerző mese Pagony Kiadó Vadadi Adrienn
Rövid leírás:
Vadadi Adrienn új, bájos gyermekkönyvében elkísérhetjük Kicsimackót és szüleit a Balatonhoz...

Blogturné Részletek



Kiadó: Pagony Kiadó, 2022
Műfaj: mesekönyv


Fülszöveg: Kicsimackó már alig várja a nyarat, hiszen mamamackóval és papamackóval a Balatonra mennek nyaralni! Igaz, ő még nem tud úszni, de hamar megtanul, segítenek neki új barátja, Béka és Vidra. A pancsolás mellett pedig jut idő lángosevésre, tűzön sütögetésre és persze hajókázásra is. Ha pedig esik az eső vagy kitör a vihar, akkor lehet rajzolgatni vagy kártyázni, esetleg pocsolyában kishajót úsztatni. Ráérősen, nyugodtan.
Ebben a mesekönyvben minden benne van, amiért a mackók és a gyerekek kedvence a Balaton!

 


Vadadi Adrienn új, bájos gyermekkönyvében elkísérhetjük Kicsimackót és szüleit a Balatonhoz, hogy izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokat éljünk át a tó partján. Tartsatok három bloggerünkkel, játsszatok az állomásokon, és nyerjétek meg a Pagony Kiadó által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban bloggereink kedvenc balatoni településeit kell megtalálnotok. Keressétek meg a bejegyzésekben a kiemelt betűket, és a helyes sorrendbe téve írjátok be a települések nevét a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review