Ecsédi Orsolya: Sárkányugatás (Kell egy csapat 3.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Ecsédi Orsolya gyermek- és ifjúsági irodalom Könyvmolyképző Kiadó
Ecsédi Orsolya: Sárkányugatás (Kell egy csapat 3.)

Ecsédi Orsolya: Sárkányugatás (Kell egy csapat 3.)

2022 Ecsédi Orsolya gyermek- és ifjúsági irodalom Könyvmolyképző Kiadó
Rövid leírás:
Ecsédi Orsolya Kell egy csapat-sorozatának megjelent a 3. része Sárkányugatás címmel. Három bloggerünk ered egy elveszett kutya (sárkány) nyomába.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Műfaj:  ifjúsági történet

Terjedelem: 176 oldal


Sárkányveszély Budapesten!
Hogy lehet megtalálni egy elveszett kutyát?

Ezt nagyjából mindenki tudja. Fel kell dobni a képét a Facebookra, aztán végigtelefonálni a menhelyeket. De mi van, ha az a kutya egyben sárkány is? Rögtön nem olyan egyszerű a helyzet.

Zizu, Anka és Báti is pont ezzel szembesül. Nem elég, hogy Ulriknak nyoma veszett, de az őrzője, Lóri bácsi is megöregedett. És amikor már maga az őrző is őrzésre szorul, valakinek fel kell váltania.

De ki lehet az új őrző? Talán már találkoztunk is vele? Vajon megtaláljuk még egyszer? És ha igen, vállalja a szerepét?

Báti, Anka és Zizu ismét bejárja Budapest utcáit. Nagyon szorítja őket az idő, a nyomozás tétje most nagyobb, mint eddig bármikor: egy élet forog kockán.
Szegődj a nyomukba, ments te is életet,
mentsd meg Budapestet!
 


Ecsédi Orsolya Kell egy csapat-sorozatának múlt évben megjelent a harmadik része Sárkányugatás címmel. Ezúttal három bloggerünk ered a főszereplők társaságában egy elveszett kutya (sárkány) nyomába.Természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

A sárkányokat mindenki féli és csodálja, szóval ezúttal a játékban is ők kerülnek főszerepbe. Minden állomáson találtok egy fényképet egy sárkányról, a feladatotok az lesz, hogy a Rafflecopter megfelelő helyére beírjátok, az adott sárkány nevét.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review