Laura Ellen Anderson: Vámpyr Vilma és a barbárbál - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Laura Ellen Anderson Móra Kiadó Vámpyr Vilma és a barbárbál
Laura Ellen Anderson: Vámpyr Vilma és a barbárbál

Laura Ellen Anderson: Vámpyr Vilma és a barbárbál

Laura Ellen Anderson Móra Kiadó Vámpyr Vilma és a barbárbál
Rövid leírás:
A Móra Kiadó jóvoltából végre hozzánk is megérkezett Laura Ellen Anderson ifjúsági regény, mely Vámpyr Vilma, a nyughatatlan vámpírlány történetét meséli el, aki barátaival izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokba keveredik! Bár Vilma köztudottan utálja az éves barbárbált, idén felcsillan a remény, hogy mégsem lesz olyan unalmas ez az este. Tarts bloggereinkkel, hogy megtudd, milyen kalandokba keveredik Vilma, és ha szerencséd van, a könyv egy példányát is megnyerheted!

Blogturné Részletek


Kiadó: Móra Kiadó

Fordító: Magyari Andrea

Műfaj: ifjúsági fantasy, mese

Terjedelem: 216 oldal

Vámpyr Vilma szereti a házikedvencét, Tökkencset és a barátait. Utálja viszont az évente megrendezett, előkelő és unalmas barbárbált, ahová a szülei miatt kell mennie. Vilma ugyanis ősi vámpírcsalád sarja. Noktürnia elkényeztetett hercege foglyul ejti Tökkencset, akit Vilmának kell kiszabadítania. A bátor vámpírlány eközben ráadásul kideríti a Sötét birodalmának legféltettebb titkát.


Nyereményjáték

A Vámpyr Vilma és a barbárbál középpontjában egy vámírcsalád áll, ezért a mostani játékunkban híres vámpíros meséket kell felismernetek. A turné minden állomásán egy-egy képet találhattok, melyek a mesék jeleneteit ábrázolják, a ti feladatotok pedig az lesz, hogy az adott mese címét beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review