Varázslatos utazás – Esti mesék a világ minden tájáról - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 mesekönyv Móra Kiadó
Varázslatos utazás – Esti mesék a világ minden tájáról

Varázslatos utazás – Esti mesék a világ minden tájáról

2020 mesekönyv Móra Kiadó
Rövid leírás:
A Móra Könyvkiadó jóvoltából megtudhatjuk, hogy a világ különböző tájain milyen esti meséket mondanak az édesanyák, nagymamák, apukák és nagypapák a gyermekeknek. Öt bloggerünk mondja el a véleményét erről a mesegyűjteményről turnénk keretében, és természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Blogturné Részletek



Kiadó: Móra Könyvkiadó

Fordító: Puszta Szilvia

Műfaj: mesekönyv

Terjedelem: 176 oldal



A kötet a világ minden tájáról származó tündérmeséket gyűjti egy csokorba. Ezek jellegzetes, egymástól elütő néphagyományokat elevenítenek meg, és egytől-egyig egyformán lebilincselőek. A történetek rövidek, élvezetesek és kalandosak, tele feledhetetlen szereplőkkel. Nincs bennük semmi félelmetes, amely nyugtalanítaná vagy megijesztené a gyerekeket elalvás előtt. Segítenek álomba ringatni a kicsiket, hogy éjszakánként zavartalanul pihenhessenek Álomországban.

A könyv szerzője és illusztrátora Láng Anna, aki jelenleg Szardínián él és dolgozik. 2011-ben tervező grafikusként végzett a budapesti Magyar Képzőművészeti Egyetemen. Három évig egy reklámügynökségnél dolgozott, és közben a budapesti Nemzeti Színházzal is együttműködött. 2013-ban Shakespeare sorozatával megnyerte a békéscsabai Országos Tervezőgrafikai Biennálét. Jelenlegi szenvedélye a gyermekkönyvek illusztrálása. Az elmúlt évek során a White Star Kids több kötete számára is lenyűgöző illusztrációkat készített.



Nyereményjáték


Ezúttal az lesz a feladatotok, hogy a saját gyerekkori emlékeiteket megosszátok velünk. Minden állomáson találhattok egy esti mesékkel kapcsolatos kérdést, amelyre válaszolnotok kell. A válaszotokat írjátok be a Rafflecopter megfelelő sorába.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review