Rachel Van Dyken - A randiguru szárnysegéde - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 felnőtt Könyvmolyképző Kiadó New Adult Rachel Van Dyken
Rachel Van Dyken - A randiguru szárnysegéde

Rachel Van Dyken - A randiguru szárnysegéde

2019 felnőtt Könyvmolyképző Kiadó New Adult Rachel Van Dyken
Rövid leírás:
Máris megérkezett A csábítás szabályai folytatása, amiben az ott megismert Lex és Gaby romantikus kalandjait követhetjük nyomon. A könyvről két értékelést, és két extra állomást találtok a Blogturnén, és egy példányt nyerhettek is a kötetből!

Blogturné RészletekKiadó: Könyvmolyképző

Fordító: Sándor Alexandra Valéria

Műfaj: New Adult

Terjedelem: 352 oldal

A Szárnysegéd Bt. kettes számú szabálya: Soha ne mutasd ki, mennyire akarod a másikat! Lex utálja Gabyt. Gaby utálja Lexet. Legalább kölcsönös az érzés, nem? Lex nem tehet mást, igyekszik túlélni azokat a heteket, amikor kiképezi Gabyt a Szárnysegéd Bt. munkatársává, és kész. Igen ám, de miután elkezdenek együtt dolgozni, majd’ szétveti őket a szexuális feszültség. Lex nem tudja eldönteni, hogy megfojtsa a lányt, vagy inkább felrakja a legközelebbi strapabíró asztalra. Gabynak van egy titka. Egy olyan dolog, amit nemcsak a legjobb barátja, de az ellensége elől is titkol. A határok lassan elmosódnak. Lex egyre kevésbé az a gazfickó, akinek Gaby tartotta, és… kezd valami egészen mássá alakulni az, ami köztük van. Gaby mindig is utálta, hogy kicsit vonzódik Lexhez – egyetlen informatikus hallgatónak sem szabadna ilyen jó testének lennie, és ilyen jól kinéznie szemüvegben –, főleg mert „Lex Luthor” egy gonosz nőfaló. Veszélyes. Gabynak távol kellene tartania magát tőle. Nagyon-nagyon távol… De hát mindig is vonzotta a veszély. Mi van, ha kezdesz beleesni az ellenségedbe?
 


Nyereményjáték

A kötet főhőse, Lex elég gyakran hasonlítja magát Superman fő ellenségéhez, Lex Luthorhoz. Így a mostani játékunk is a leghíresebb Luthorra vonatkozik. Minden állomáson találtok egy Mr. Luthort, a feladatotok, hogy eldöntsétek, melyik filmből/sorozatból származik a karakter. A helyes megfejtők között egy Randiguru szárnysegéde példányt sorsolunk! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review