Kiersten White - Endlessly: Végtelenül - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös YA Young Adult
Kiersten White - Endlessly: Végtelenül

Kiersten White - Endlessly: Végtelenül

2019 Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös YA Young Adult
Rövid leírás:
Utolsó részéhez érkezett Kiersten White bohókás, romantikus sorozata, a Paranormalcy - Természetfeletti. A zárásról a Blogturné Klub három bloggere mesél, sőt, egy extra állomást is olvashattok.

Blogturné RészletekKiadó: Könyvmolyképző

Fordító: Hetesy Szilvia

Műfaj: YA

Terjedelem: 352 oldal

Vámpírok * Vérfarkasok * Tündérek * Alakváltók Ugye nem túl merész kívánság, ha valaki hétköznapi életet szeretne élni? Evie tulajdonképpen gőzerővel vásárolná a karácsonyi ajándékokat, és venne részt egy bál szervezésében. De hogy tudna összpontosítani ezekre az igazán fontos dolgokra az életben, ha: 1. le kell állítania egy pert Raquellel szemben 2. ki kell szabadítania Lendet a Sötét Tündérkirálynő karmai közül 3. és még azt is el kell döntenie, hogy kinyissa-e azt a sípjel kaput egy másik dimenzióba. Azon keresztül akar ugyanis egy sereg paranormális kitörni ebből a világból. De mi lesz akkor, ha Lend is velük tart és elhagyja a Földet? A döntés hirtelen sokkal nehezebbnek tűnik, mint azt Evie bármikor hitte volna. A sorozatzáró kötetben az írónő tökéletes arányban vegyíti a humort az izgalommal. A váratlan csavarok egészen az utolsó oldalig izgalommal vegyes várakozással töltik el az olvasót.
 

Nyereményjáték

Kiersten White sorozatában több természetfeletti lény is szerepel, köztük a vérfarkasok. A mostani játékunk során olyan híres vérfarkas karaktereket láttok, akik szerepeltek egy filmben/sorozatban - a ti címetek, hogy rájöjjetek melyikben! A helyes megfejtők közül 1 példányt sorsolunk ki a könyvből: (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review