Marvel - amiről tudnod kell és tudni érdemes - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 képregény Kolibri Kiadó Marvel
Marvel - amiről tudnod kell és tudni érdemes

Marvel - amiről tudnod kell és tudni érdemes

2019 képregény Kolibri Kiadó Marvel
Rövid leírás:
A Kolibri kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent a Marvel amit tudnod kell és tudni érdemes című kötete, mely egyetlen rajongó polcáról sem hiányozhat. Ha szeretnéd tetőtől talpig megismerni az univerzum összes hősét, gonoszát és segítőjét akik a kiterjed képregényes világban eddig előfordultak, megtudni, hogy milyen kalandokba keveredtek, akkor tarts a Blogturné Klub kilenc bloggerével. Kövesd a turnét, játssz és vidd haza a könyv egy példányát!

Blogturné Részletek



Kiadó: Kolibri

Fordító: Sepsi László

Műfaj: képregény

Terjedelem:  240 oldal

Úgy gondolod, mindent tudsz a Marvel-képregények világáról? Akár igen, akár nem a válaszod, ettől a könyvtől garantáltan eláll a lélegzeted!
Az Amiről tudnod kell és tudni érdemes izgalmas és kevésbé közismert tényeket vonultat fel a Marvel-képregénysorozatok több évtizedes történetéből. Hány színvariációja létezik Hulknak, mitől olyan különleges Marvel Kapitány macskája, és miként tett szert egy béka Thor mitikus erejére? Ebből a csodás, képregények stílusát idéző könyvből megtudhatod!
http://kolibri.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/marvel-amirol-tudnod-kell-es-tudni-erdemes/


A Kolibri kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent a Marvel amit tudnod kell és tudni érdemes című kötete, mely egyetlen rajongó polcáról sem hiányozhat. Ha szeretnéd tetőtől talpig megismerni az univerzum összes hősét, gonoszát és segítőjét akik a kiterjed képregényes világban eddig előfordultak, megtudni, hogy milyen kalandokba keveredtek, akkor tarts a Blogturné Klub kilenc bloggerével.
Kövesd a turnét, játssz és vidd haza a könyv egy példányát!

Nyereményjáték


Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek a Marvel univerzum filmjeit, illetve azok szereplőit. Minden állomáson találtok egy nevet, ami a hősök polgári neve, persze kicsit összekeverve a betűket. Ha megfejtitek, akkor az illető szuperhős nevét beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába. 
Fontos! A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük; amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review