Erik Axl Sund: Üvegtestek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
erik axl sund Insomnia könyvek Libri kiadó skandináv krimi svéd
Erik Axl Sund: Üvegtestek

Erik Axl Sund: Üvegtestek

erik axl sund Insomnia könyvek Libri kiadó skandináv krimi svéd
Rövid leírás:
A skandináv krimi rajongóinak körében nagy népszerűségnek örvendő Victoria Bergman-trilógia szerzőpárosa újabb lebilincselő történettel örvendezteti meg a hazai olvasókat. A következő napokban a Blogturné Klub három bloggere kalauzol el benneteket az Üvegtestek nyomasztó világába, a nyereményjáték kérdéseire helyesen válaszolók között pedig három példányt sorsolunk ki a kiadó felajánlásából.

Blogturné Részletek

Bizarr öngyilkossági hullám rázza meg Svédországot: egyre több fiatal vet véget az életének borzalmas és
merőben szokatlan körülmények között szerte az országban. A tragikus eseteket egyetlen momentum köti össze,
mégpedig az, hogy haláluk előtt régi magnókazettákról egy Hunger nevű zenész drámai muzsikáját hallgatják. Ugyanebben az időben valaki meggyilkolja a főváros egyik legbefolyásosabb üzletemberét, és amikor Jens Hurtig főfelügyelő összefüggésbe hozza ezeket az eseteket az elhunyttal, körvonalazódni kezd egy ijesztő méreteket öltő gyilkos járvány. Az Erik Axl Sund álnéven író svéd szerzőpáros, Jerker Eriksson és Hakan Axlander Sundquist sötét hangulatú bűnregényei már több országban sikert arattak. A Bomlás, az Éhség és a Tisztulás című korábbi műveikért, azaz a Victoria Bergmant középpontba állító trilógiáért különdíjat kaptak a Svéd Krimiírók Akadémiájától.
Kiadó: Libri-Insomnia
Oldalszám: 392
Eredeti cím: Glaskroppar
Fordító: Papolczy Péter
ISBN: 9789633109762
Megjelenés dátuma: 2018.09.03.


Nyereményjáték

A könyvben központi szerepet játszik a zene – még ha nem is éppen a legpopulárisabb fajtája –, Svédország pedig rengeteg híres zenészt adott már a világnak. A feladat: találjátok ki a képeken látható svéd származású előadók nevét, és a legismertebb (vagy akár egyetlen) slágerük címét! Segítségként adunk egy kis információt a szóban forgó dalokról. Amennyiben mindegyik állomást teljesítettétek, esélyetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyikét.
Fontos! A kiadó csak magyarországi címre postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy a levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk!


a Rafflecopter giveaway
A turné állomásai:

0 Reviews:

Post Your Review