Simone Elkeles - How to Ruin My Teenage Life: Tönkretett tinikor - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Könyvmolyképző Kiadó Simone Elkeles Vörös Pöttyös YA
Simone Elkeles - How to Ruin My Teenage Life: Tönkretett tinikor

Simone Elkeles - How to Ruin My Teenage Life: Tönkretett tinikor

2018 Könyvmolyképző Kiadó Simone Elkeles Vörös Pöttyös YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Amy ezúttal hazai terepen mesél: a szeleburdi lány most Chicagóban dekkol, az apjával él, a kutyája zűröket okoz, közeleg a sulibál, a pasija pedig az Izraeli hadseregben harcol… A különleges regényről a Blogturné Klub bloggerei mesélnek, és ha szerencsés vagy, megnyerheted a regény 1 példányát is. Játssz velünk!
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Sándor Alexandra Valéria

Műfaj: YA

Terjedelem: 264 oldal


Mostanában MINDEN rosszul alakul a tizenhét éves Amy Nelson-Barak életében. Anyukája férjhez megy, kiköltözik a városból, ráadásul hamarosan még kisbabát is vár az új családjában. Amy az apukájához költözik Chicagóba, és regisztrálja őt egy internetes társkeresőre. Mi van még? Amy kutyája, Vakarcs teherbe ejti a mogorva szomszéd díjnyertes uszkárját, így a lánynak részmunkaidős állást kell vállalnia, hogy – az említett randioldal regisztrációs költsége mellett – kifizesse az állatorvosi számla felét. Ráadásul itt ez a tök idegesítő srác, Nathan, aki nemrég költözött a szomszédba. Szerencsére Amynek van egy helyes pasija, Avi. Csakhogy ő inkább antipasi, mert az izraeli hadseregben szolgál még három évig. Mihez kezdjen az ember lánya, amikor minden és mindenki felesküdött rá, hogy tönkretegye az életét?
Nyereményjáték

A kötet ezúttal Chicagóban, a “szeles városban” játszódik, Amy pedig egyszerűen imádja a várost. Így a mostani játék során is Chicago kapja a főszerepet. Minden állomáson találtok egy állítást, nektek pedig be kellí írnotok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy az állítás igaz, vagy hamis. Ne feledjétek, a google jó barát ;) Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review