Keith Stuart: Kockafiú - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
autizmus Keith Stuart Kossuth
Keith Stuart: Kockafiú

Keith Stuart: Kockafiú

autizmus Keith Stuart Kossuth
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



A Blogturné Klub örömmel jelenti, hogy immár a Kossuth Kiadói Csoport könyveiről is olvashattok turnéink keretében. Elsőként Stuart Keith: Kockafiú c. regényével ismerkedhettek meg egy három állomásos blogturné keretében. A kötetben Alex és autista fia, Sam történetét követhetjük figyelemmel. A turné végén pedig akár ti is megnyerhetitek a kiadó által felajánlott két könyv egyikét.

Kiadó: Kossuth Kiadó
Fordító: Nagy Mónika Zsuzsanna
Műfaj: regény, autizmus
Terjedelem: 464 oldal

Fülszöveg:
Alex, a harmincas éveiben járó apa élete válságos időszakát éli: a felesége kirakja otthonról, elveszti az állását, és rádöbben, hogy nem érti nyolcéves autista fiát, Samet. Amíg a család együtt volt, a gyermek nevelése, annak minden nehézségével együtt a feleségre, Jodyra hárult, mivel a hiteltanácsadó Alex éjjel-nappal a megélhetésükért dolgozott. Most, hogy – még ha csak rövid időszakokra is – egyedül lehet gyermekével, kiderül, hogy nem nagyon találja hozzá az utat. Alexnek át kell értékelnie a feleségéhez, a gyermekéhez, a saját családjához, a bátyja elvesztése okozta gyermekkori traumához és a munkához való viszonyát. A jég akkor törik meg, amikor Sam bevonja őt egy számítógépes játék, a Minecraft világába, amelyben a fiú otthonosan mozog. A sok humorral megírt, megható történetet a szerző saját élete hitelesíti: Keith Stuart a The Guardian számítógépes játékokkal foglalkozó szakújságírója, és a kisebbik fiánál néhány éve autizmust diagnosztizáltak.
 
  



Nyereményjáték


A könyvhöz tartozó nyereményjátékunkban minden állomáson találtok egy-egy, az autizmussal kapcsolatos kérdést. A feladatotok, hogy a helyes választ a Rafflecopter megfelelő sorába írjátok.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway 

A turné állomásai

08.02. - Szembetűnő
08.04. - KönyvParfé
08.06. - Olvasónapló

0 Reviews:

Post Your Review