Harry Potter – Mézesfalás - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Kolibri Kiadó Middle grade
Harry Potter – Mézesfalás

Harry Potter – Mézesfalás

2018 Kolibri Kiadó Middle grade
Rövid leírás:
Egy igazán különleges kötettel indul most négy állomásos turnéra a Blogturné Könyv: ez a könyv ugyanis nem csak csillog-villog, nem csak harsány színekben pompázik, hanem rögtön illatozik is! És nem is akármilyen ingerek érik az ember orrát: a Harry Potter kötetek varázsvilágának édességeit van lehetőségünk megszaglászni! Tartsatok velünk Ti is, és ha ügyes az orrotok, no meg képben vagytok nem csak a Mézesfalással, hanem más Harry Potter üzletekkel is, akkor a könyvet is megnyerhetitek!

Blogturné Részletek


Kiadó: Kolibri
Fordító: Wohl Anita
Terjedelem: 24 oldal

A Harry Potter-filmek tele vannak lenyűgöző és ínycsiklandó édességekkel. De nem kell a Mézesfalásig menned, hogy megismerd ezeket a finomságokat: kapard le a védőréteget a lapokról, és már érezheted is az édességek illatát!

Éld át újra Harry Potter történetének ínycsiklandó pillanatait ezzel a gyönyörű, illatosított könyvvel, amelytől mindenkinek összefut a nyál a szájában!
 
  


Egy igazán különleges kötettel indul most négy állomásos turnéra a Blogturné Könyv: ez a könyv ugyanis nem csak csillog-villog, nem csak harsány színekben pompázik, hanem rögtön illatozik is! És nem is akármilyen ingerek érik az ember orrát: a Harry Potter kötetek varázsvilágának édességeit van lehetőségünk megszaglászni! 

Tartsatok velünk Ti is, és ha ügyes az orrotok, no meg képben vagytok nem csak a Mézesfalással, hanem más Harry Potter üzletekkel is, akkor a könyvet is megnyerhetitek!

Nyereményjáték



Mostani játékunkban természetesen a varázslóvilágba invitálunk titeket. Ebben a könyvben megismerhetjük a Mézesfalás rejtelmeit, de akadt még azért izgalmas varázslóüzlet a Harry Potter könyvekben.
A blogturné minden állomásán találtok egy-egy rövid leírást valamelyik üzletről, a feladatotok csupán annyi, hogy beírjátok az üzletek neveit a Rafflecopter doboz megfelelő soraiba.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

08.25 - Spirit Bliss Sárga könyves út
08.29 - Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review