Courtney Cole: Ha velem maradsz - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Insomnia könyvek Libri New Adult realista romantikus
Courtney Cole: Ha velem maradsz

Courtney Cole: Ha velem maradsz

2018 Insomnia könyvek Libri New Adult realista romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Kiadó: Libri Kiadó - Insomnia könyvek
Fordító: Horváth M. Zsanett
Műfaj: new adult, romantikus, realista
Terjedelem: 320 oldal

Nem mindegy, hogy az ágyában vagy az életében.
A huszonnégy éves Pax Tate egy igazi vadbarom. Tetovált, kőkemény rosszfiú, szemét hozzáállással. Persze minden oka megvan rá: hétéves volt, amikor az anyja meghalt, így Pax magára maradt az apjával, és rengeteg szorongással.

Azóta drogokkal és nőkkel próbálja elnyomni a fel-feltörő sötét múltat, amivel nem akar szembenézni, mint ahogy a lelke kongó ürességéről sem vesz tudomást. Ha úgy tesz, mintha nem lenne benne sivárság, akkor nincs is, nem igaz?

Tévedés.

Amikor megismerkedik a kedves és gyönyörű Mila Hill-lel, úgy érzi, a lány gyógyír lehet a be nem hegedő sebeire. Mila az igazi és az egyetlen, aki megmentheti Paxet saját megsebzett szívétől, akinek hatására megoldhatja a gondjait. De csak akkor, ha a férfi felhagy a szemétkedéssel, és engedi, hogy segítsék.

Az öntörvényű Pax mindezt jól tudja, és dolgozik a változáson.
Vajon ennyi elég ahhoz, hogy ne veszítse el Milát?
https://libri.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/ha-velem-maradsz-megtort-lelkek-1/
  


A Libri Kiadó az Insomnia könyvek sorozatában jelentette meg Courtney Cole: Ha velem maradsz című regényét, mely a Megtört lelkek sorozat első kötete. A festői Michigan-tó egyik csendes kisvárosában játszódik a történet, ahol Pax drogok és alkohol segítségével próbál menekülni a rémálmai elől. Egy nap Mila megmenti az életét, de vajon elég ez a röpke napsugár, hogy a srác megváltozzon? Kövesd végig a három állomásos blogturnét, ha a játék során minden kérdése jó választ adsz, megnyerheted a három nyereménykönyv egyikét a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

Milának és nővérének egy olasz étterme van a városban, ahol igazi randira is sor kerül a történetben. Ehhez kapcsolódóan tradicionális olasz ételeket kell felismernetek és beírnotok a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre jelentkezni a megküldött e-mailre. Ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review