W. Bruce Cameron - Egy kutya négy útja - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Könyvmolyképző
W. Bruce Cameron - Egy kutya négy útja

W. Bruce Cameron - Egy kutya négy útja

2017 Könyvmolyképző
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Az Egy kutya négy élete film sikere nyomán itthon is új kiadásban jelent meg a regény folytatása, az Egy kutya négy útja. Bizony, főhősünk küldetése még nem ért véget, most az a feladata, hogy megvédje Ethan unokáját, C.J.-t! Kövesd velünk végig a blogturnét, ahol megtudhatod, sikerrel jár-e minden idők egyik legimádnivalóbb kutyája. A turné során a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából egy példányt kisorsolunk a regényből.


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Vincze Judit Andrea
Terjedelem: 352 oldal

Buddy jó kutya.
Miután számtalan kalandos életen át kereste küldetését, Buddy immár biztos benne, hogy végre megtalálta, és teljesíti is azt. Mégis valahányszor végignézi, ahogy az eleven Clarity újból és újból bajba kerül, Buddy meggyőződik róla, hogy a lánynak szüksége van saját kutyára.
Amikor Buddy újjászületik, repes az örömtől, mikor Clarity, akiből azóta érdeklődő, de problémás tini lett, magához veszi. Azonban hirtelen elválasztják őket egymástól, és a kutya kétségbeesik – vajon ezentúl ki viseli Clarity gondját?
 
  



Nyereményjáték



Akárcsak az Egy kutya négy élete játék során, most is híres kutyákat keresünk! Minden állomáson találtok egy tévés vagy filmes kutyát, a feladatotok, hogy beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő sorába honnan származik a kutyus. Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

- 03.05. - Kelly & Lupi olvas - 03.07. - Szembetűnő - 03.09. - Sorok Között

0 Reviews:

Post Your Review