Roald Dahl - Boszorkányok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági Kolibri Kiadó Roald Dahl
Roald Dahl - Boszorkányok

Roald Dahl - Boszorkányok

ifjúsági Kolibri Kiadó Roald Dahl
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Te láttál már boszorkányokat? Lehet, hogy már találkoztál is velük, de nem tudtál róla? Roald Dahl Boszorkányok című könyvének főszereplői IGAZI BOSZORKÁNYOK, akik hétköznapi házakban élnek, és úgy néznek ki, mint bármelyik hétköznapi nő, ám céljuk elég kegyetlen. Ezek az undok és utálatos boszorkányok szeretnék eltüntetni a környékükön élő gyereket.

Tarts velünk a turnén, ahol az 5 blogger megismertet téged is Roald Dahl különleges könyvével, aminek főszereplője egy olyan kisfiú, aki rengeteg veszélyes kalandot él át, miközben az Angliában összegyűlő Boszorkányok Titkos Társasága világra törő terveket sző a gyerekek ellen. Vajon sikerül megakadályozni a fiúnak ezt a tervet?

A turné végén neked is lehetőséged van megnyerni a 3 példányt Roald Dahl fantasztikusan szórakoztató könyvéből! Boszorkány vadászatra fel!

Kiadó: Kolibri Kiadó
Fordító: Pék Zoltán
Műfaj: ifjúsági könyv
Terjedelem: 240 oldal

Egy IGAZI BOSZORKÁNY olyan utálkozó utálattal utálja a gyerekeket, hogy olyan utálkozó utálatot elképzelni sem tudsz.

Egy IGAZI BOSZORKÁNY folyton-folyvást terveket sző, hogy megszabaduljon a felségterületén lakó gyerekektől. Az a szenvedély élteti, hogy egymás után sorra elbánjon velük. Egész álló nap csak ezen jár az esze.

Ez a könyv nem mese. Ez a könyv IGAZI BOSZORKÁNYokról szól, akik a legveszélyesebb élőlények a föld kerekén. Ráadásul attól lesznek kétszeresen veszélyesek, hogy nem látszanak veszélyesnek.

Ezért is mesél el Nagymama az unokájának mindent, amit hosszú élete során sikerült a boszorkányokról kinyomoznia. Pedig akkor még nem is sejti, milyen veszedelmes kalandba keveredik a fiú hamarosan, amikor egy szállodában váratlanul az angliai Boszorkányok Titkos Társaságának éves ülésén találja magát…
 
  



Nyereményjáték



A Boszorkányok című könyv főszereplője egy bátor kisfiú, akinek nagymamája sok különleges és fontos dolgot mesél el neki a boszorkányokról, és arról, hogy hogyan lehet felismerni őket. Most mi is hasonló feladatra buzdítunk téged!

Minden blogon találsz majd egy boszorkányos könyvborítót, amiről hiányzik a szerző és a könyv címe. A ti feladatot rájönni a borító alapján, hogy melyik könyvekről van szó, majd beírni a könyv címét és szerzőjét a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Ha jó vagy a boszorkányos borítókban, akkor máris esélyed van megnyerni a 3 könyv egyikét a turné végén.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review