Kresley Cole: Árnyak hercege - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Athenaenum kiadó paranormális romantikus
Kresley Cole: Árnyak hercege

Kresley Cole: Árnyak hercege

Athenaenum kiadó paranormális romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Szeretitek Kresley Cole lenyűgöző Halhatatlanok alkonyat után sorozatát? A legújabb kötet az Athenaenum kiadó jóvoltából jelent meg Árnyak hercege címmel, ezúttal Trehan és Bettina izgalmas történetét ismerhetjük meg.
Négy blogger négy állomáson ír a könyvvel kapcsolatos élményeiről, ha pedig velünk játszotok tiétek lehet a kiadó által felajánlott egyik példány.

Kiadó: Athenaenum kiadó
Fordító: Goitein Veronika
Műfaj: Paranormális romantikus
Terjedelem: 400 oldal

Kresley Cole, a New York Times első számú sikerkönyvszerzője új, izgalmas történettel folytatja a Halhatatlanok alkonyat után sorozatát. Ebben a részben megismerhetünk egy paranormális románcot, részesei lehetünk a vérbosszút kívánó múlhatatlan szerelemnek.


A VÁMPÍR ÚJ ÉLETE
Trehan Daciano herceg, a könyörtelen és mesteri halálosztó bármit megtenne, hogy megszerezze Aráját, Bettinát, a gyönyörű varázslónőt. Szerelméért véres lovagi tornán vesz részt.


A LÁNY KIT SZERET?
Bettina gyámjai kérésére beleegyezik, hogy akárki is legyen a lovagi torna győztese, feleségül megy hozzá. Álmaiban azonban egy rejtélyes harcos, egy igazi férfi csábítja tiltott gyönyörökre a lányt.


CSATA A HERCEGNŐ TESTÉÉRT, LELKÉÉRT
Trehannak két harcot kell megvívnia: meg kell küzdenie Bettináért a harctéren, és meg kell hódítania a lány szívét. A herceg testében, lelkében, érzékeiben feltör az évszázadokon keresztül elfojtott vágy.
Az Árnyak Hercege a Halhatatlanok alkonyat után bestsellersorozat 13. része, valamint az új sorozat, a Dacianók bevezető regénye.
 
  



Nyereményjáték



Kresley Cole híres Halhatatlanok alkonyat után sorozatában számos világ találkozik, vannak akik elrejtőznek, mások pedig prédájukra várnak és megfelelő pillanatban lecsapnak.
Mostani játékunkban minden állomáson találtok egy rövidke jellemzést valamelyik különleges lényről, akik részt vesznek a Betina kezéért folytatott viadalban. Ezek alapján ki kell találnotok milyen lényre gondoltunk.
A helyes megfejtők között a kiadó által felajánlott három példány egyikét sorsoljuk ki.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review