Katie McGarry: Take ​Me On – Kísérj el! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Katie McGarry Könyvmolyképző realista romantikus Young Adult
Katie McGarry: Take ​Me On – Kísérj el!

Katie McGarry: Take ​Me On – Kísérj el!

2017 Katie McGarry Könyvmolyképző realista romantikus Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Echo és Noah, Beth és Ryan és Rachel és Isaiah történetét már megismerhettük, de ezzel még közel sincs vége.
Emlékeztek a forrófejű Westre? Természetesen ő sem maradhat ki a jóból. A Blogturné Klub tagjai pedig nem is lehetnének kíváncsibbak, vajon milyen újabb meglepetéseket tartogat a Feszülő húr sorozat. Így hát 9 állomásos turnéra indulunk, hogy megtudjuk a válaszokat, és ha velünk tartotok, a könyv egy példánya is a tiétek lehet!


Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Komáromy Rudolf
Műfaj: young adult, realisztikus, romantikus
Terjedelem: 488 oldal

A múlton nem változtathat, de Haley jövőjén talán igen.

A kick-box bajnok Haley egy tragikus végű este után megesküdött, hogy többé be sem
teszi a lábát a ringbe. Csakhogy a srác, akit képtelen kiverni a fejéből, éppen az ő becsülete védelmében fogad el kihívást egy vad mérkőzésre. Haley-nek muszáj edzenie West Younggal. A nehezen kezelhető West megtestesíti mindazt, amitől Haley mindig is óvakodott. A segítsége nélkül azonban a srác öt másodpercig sem maradna talpon a szorítóban.

West súlyos titkot őriz, elhallgatja Haley elől, kicsoda ő valójában. Azzal, hogy segít a lánynak – azaz megküzd érte –, esélyt kap a jóvátételre. Amire annál is inkább szüksége van, mert az ő hibájából hull szét a családja.
Ki kell állnia – férfiként.
Haley és West megállapodnak, hogy a kapcsolatukat szigorúan a szorítóra korlátozzák. Vajon érzéseik rácáfolnak az elhatározásukra? Vajon érdemes harcolni a szerelemért?
  



Nyereményjáték




Az ökölvívós téma minket is megihletett!
Mostani turnénk minden egyes állomásán találhattok egy fotót - egy fotót egy híres magyar ökölvívóról. Nincs más dolgotok, mint kitalálni, kiről van szó, majd a nevét beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. 

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük, és a könyv egy példányát sorsoljuk ki. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

2 Hozzászólás:

  1. Sziasztok!
    A dobozban lehet javítani valahogy a felvitt választ? Nem vettem figyelembe, hogy Kristina blogja helyett is a Könyvvilágra visz a link (ugye azzal kezdtem) Így a második válasz az első kérdéshez került. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én ugyanígy jártam a rosszul megadott link miatt... :(((

      Törlés