Anthony Ryan: Az ébredő tűz - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Anthony Ryan Draconis Memoria Fantasy fumax kiadó high fantasy
Anthony Ryan: Az ébredő tűz

Anthony Ryan: Az ébredő tűz

Anthony Ryan Draconis Memoria Fantasy fumax kiadó high fantasy
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Anthony Ryan legújabb regénye, Az ébredő tűz, egy olyan világba kalauzol el minket, ahol a drákokat a vérükért tartják; egy helyre, ahol romlottak élnek és háború tombol; vagyis egy izgalmakkal teli fantasy világba, amelynek felfedezésében a Blogturné Klub három bloggere is részt vett. Ha pedig ti is velünk tartotok Anthony Ryan drákokkal teli világába, megnyerhetitek a Fumax kiadó által felajánlott regényt.

Kiadó: Fumax kiadó
Fordító: Matolcsy Kálmán
Műfaj: high fantasy
Terjedelem: 632 oldal

Véráldottak – olyan férfiak és nők, akik a vad sárkányok véréből készült elixírek elfogyasztásával mérhetetlen erőknek parancsolnak.
A Vashajó Szindikátust a véráldottak hatalma tette naggyá. Most azonban pusztító vihar közeleg: a sárkányok vérvonala gyengülőben, a felemelkedő Korvantin Birodalom pedig ugrásra készen várja a pillanatot, hogy kihasználhassa a Szindikátus gyengeségét. Ráadásul a vadonban is mozgolódás támad: a sárkányok támadásai egyre gyakoribbá válnak – és ami még ennél is rosszabb, szervezettnek tűnnek.
Az utolsó reménysugár nem más, mint egy mitikus sárkány, amelynek nagyerejű vére valódi csodákra képes – ha egyáltalán létezik ez a rejtélyes lény.
A sors végül három hőst választ ki magának.
Claydon Tocreekre, a lajstromozatlan véráldottra és kisstílű tolvajra hárul a feladat, hogy az ismeretlen vadonban felkutassa a legendás sárkányt, aminek a létezésében még csak nem is hisz.
Lizanne Lethridge, a Szindikátus félelmetes erejű, ifjú elit kéme hirtelen találja magát ellenséges terepen, küldetése egyre veszedelmesebb helyzetekbe sodorja.
Corrick Hilemore, az ismert világ peremén cirkáló kalózvadász Vashajó parancsnokhelyettese könnyen lehet, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét, amikor a könyörtelen rablók nyomába eredt – és helyettük egy jóval komolyabb ellenséggel kerül szembe.
Ahogy a birodalmak egymásnak feszülnek, mindhármuknak harcolni kell azért, amiben hisznek, ha nem akarják, hogy a világot elnyelje az ébredő tűz.
  



Nyereményjáték



Minden fantasy rajongó eljátszott már azzal a gondolattal, hogy milyen lenne, ha legalizálnák a sárkánytartást, és tarthatnának egyet (vagy kettőt) a hátsó udvarban. A mostani nyereményjátékban épp ezért sárkányokat keresünk a segítségetekkel! A feladatotok annyi lenne, hogy a kép alapján nevezzétek meg a sárkányt, és írjátok be a Rafflecopter megfelelő helyére. A helyes megfejtők között kisorsolunk egy példányt Anthony Ryan: Az ébredő tűz című könyvéből. Indulhat a sárkányvadászat!
Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review