Rysa Walker: Timebound - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 időutazós Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös YA
Rysa Walker: Timebound

Rysa Walker: Timebound

2016 időutazós Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

400 oldal
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Fordító: Varga Tibor
ISBN: 9789639708556
Várható megjelenés: 2016.10.05
Megrendelés: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/rysa-walker-timebound-idocsapda-7157


Amikor Kate Pierce-Keller nagymamájától egy különös kék medált kap ajándékba, majd az időutazásról kezd mesélni neki, Kate úgy érzi, az asszonynak elment az esze. Ám az egész hihetetlen história hirtelen szörnyen valóssá válik, amikor egy a múltban elkövetett gyilkosság veszélybe sodorja Kate evilági életét.
Kate megtudja, hogy a gyilkosság egy még sötétebb terv része, és genetikai adottságát kihasználva visszamegy az időben, hogy kezdetét vegye egy évszázadokon átívelő macska-egér játék.
Az események megváltoztatásáért azonban Kate-nek fizetnie kell – ha sikerrel jár, a fiú, akit szeret, a létezésére sem fog emlékezni. De ha bármennyire is jó szándékkal teszi, van joga megváltoztatni az egész világ sorsát?



Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában Rysa Walker: Timebound - Időcsapda című nagysikerű időutazós regénye. Félelmetes belegondolni, mi mindent lehetne megváltoztatni az életünkben, már azzal is, ha egy pillanatra visszaugorhatnánk a múltba. Négy blogger véleményét olvashatod erről a nem hétköznapi témájú könyvről, és esélyed lesz megnyerni a három nyereménykönyv egyikét, ha velünk tartasz a blogturné során..



Játék:
Mi más lehetne a játék témája, mint az időutazós filmek! Fejtsd meg minden állomáson a megadott kép alapján a film- vagy sorozatcímet és írd be a rafflecopter doboz megfelelő sorába, így esélyed lesz megnyerni a három nyereménykönyv egyikét! Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway


További állomások:
09.26 Sorok között
09.28 Deszy könyvajánlója
09.30 Bibliotheca Fummie
10.02 Kelly és Lupi olvas

0 Reviews:

Post Your Review