L.S. Hilton: Maestra - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Athenaeum Kiadó erotikus L.S. Hilton thriller
L.S. Hilton: Maestra

L.S. Hilton: Maestra

Athenaeum Kiadó erotikus L.S. Hilton thriller
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Az Athenaeum gondozásában szeptember 27-én jelenik meg L.S. Hilton erotikus thrillersorozatának első része, a Maestra. A Blogturné Klub három bloggerével tartva, megismerkedhettek Judith Rashleigh kalandjaival, olvashattok érdekességeket a trilógiáról és a szerzőről, s lehetőségetek van megnyerni a könyv egy példányát is.

Kiadó: Athenaeum
Fordító: Papolczy Péter
Műfaj: erotikus thriller
Terjedelem: 350 oldal

FÜLSZÖVEG: „Egy gyilkosságot végignézni nagyobb megrázkódtatás okoz, mint elkövetni.”

Judith Rashleigh keményen dolgozik, hogy vigye valamire az életben. Nappal egy tekintélyes londoni aukciósházban húzza az igát, esténként, titkos sötét vágyait éli ki. Egy nap azonban mindenre elszánt szélhámosok keresztezik az útját. Karrierjének vége, élete veszélybe kerül, menekülnie kell. A fiatal nő azonban nem hagyja magát. Bármi áron visszaszerzi azt, amit elvettek tőle. Vagy talán többet is? Judith egyre gátlástalanabbul használ ki mindenkit. Eljut a Francia Riviérára, Genfbe, Rómába, megismeri Párizs éjszakai életét, és a valódi bűnt.

A Maestra egy ellenállhatatlan erotikus thriller, egy sötét trilógia első része. Judith felemelkedését, és ámokfutását követhetjük nyomon, miközben feltehetjük magunknak a kérdést: meddig mehetünk el?

  


Nyereményjáték


A regényhez kapcsolódó nyereményjátékban klasszikus thrillerek után keresgélünk. Minden állomáson találtok egy-egy fülszövegrészletet. A feladatotok, hogy kitaláljátok, melyik könyvről van szó, és a szerző nevét (!) beírjátok a Rafflecopter megfelelő sorába.


Figyelem! A sorsoláson csak azok vehetnek részt, akik minden állomáson helyesen válaszolnak. A beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük, kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező eseten új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review