Scar blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2013 Könyvmolyképző Kiadó sci-fi
Scar blogturné

Scar blogturné

2013 Könyvmolyképző Kiadó sci-fi
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Blogturné Klub még az űrbe is eljut! Ugyanis On Sai Scar című regényével kalandozhatunk bolygóról bolygóra, megismerhetjük Scart, Lucyt, Dont és Artúrt. Nem semmi út lesz, ezt megígérhetjük!

Könyvmolyképző Kiadó 2013. december
oldal: 528 oldal
Besorolás: sci-fi

Scar körül sok a titok.Titok a vallása, mert kereszténynek született egy olyan világban, ahol a kalózok megnyúzzák, a császáriak pedig agyonlövik a hívőket. Titok, hogy szerelmes Artúrba. Titok az álma, amit követve navigátornak áll.

Artúr körül sok a halál.Előbb azt hiszi, hogy Scar meghalt, kétségbeesésében csatlakozik egy keresztény csempészhajóhoz, és az űrben bolyongva egyre mélyebben megismeri a sötétséget. Mikor úgy érzi, minden kegyetlenséget megtapasztalt, megtudja, hogy Scar nem halt meg. Hanem áruló lett.

Don körül nagy a csend.A renegát mentál önkéntes száműzetéséből figyeli a világ eseményeit, ám az ijesztő dolgokról nem beszélhet senkinek. Hallgatása mögött más is lapul: egy titok, és egy régi, fájó szerelem emléke.

Lucy körül nagy a rend.Don egykori társa majdnem hibátlan. A világegyetem egynyolcadának ura, aki a végső tökéletességet keresi, gyűlöli az érzelmeket és a vércseppek gömbjében lapuló π számot. Könyörtelenül kiiktatja mindazt, ami nem illik a társadalom rendjébe.

Ők négyen furcsa események sodrában találják magukat. Fogalmuk sincs, ki vagy mi mozgatja a szálakat.Lehet, hogy pusztán játékszerek Isten és a Gonosz kezében?Létezik egyáltalán szabad akarat?

A szerelem, melyet elpusztítottál magadban, pislákolhat-e még a másikban?Egyvalaki sejti csupán, hogy ők négyen alkotják a tengelyt, melyen megfordul az emberiség sorsa.A regény a Szivárgó sötétség sorozat első kötete.



További állomások:

December 15 - Deszy könyvajánlója
December 17 - Dreamworld
December 19 - Kristina blogja
December 21 - Kelly Lupi olvas

0 Reviews:

Post Your Review