És a hegyek visszhangozzák miniturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Libri kiadó realista szépirodalom
És a hegyek visszhangozzák miniturné

És a hegyek visszhangozzák miniturné

Libri kiadó realista szépirodalom
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A BTK ezúttal egy három állomásos miniturnéra invitál benneteket, melynek a főszereplője Khaled Hosseini  'És a hegyek visszhangozzák' című könyve.

Libri, Budapest, 2013
502 oldal · ISBN: 9789633102299 · Fordította: Nagy Gergely

2013 szépirodalmi szenzációja – Khaled Hosseini új regénye a világ bestseller-listáinak élén! A 80 országban, 40 millió példányban eladott Papírsárkányok és Ezeregy tündöklő nap szerzőjének új regényét már az első hetekben világszerte többszázezren olvasták.
Hosseini mestere a rabul ejtő egzotikus történeteknek és a finoman szőtt mondatok mögött rejlő, mélyen emberi érzéseknek. Új regényében arról mesél, hogyan szeretünk, hogyan viselünk gondot egymásra, és a döntéseink hogyan rezonálnak a minket követő nemzedékek életében. Könyve nem áll meg a szülők és gyermekeik kapcsolatánál, hanem a testvérek és unokatestvérek kötődéseiből bámulatosan gazdag tablót festve mutatja be, hogyan sértjük meg, áruljuk el, becsüljük meg és áldozzuk fel egymást. Hogy milyen gyakran lepnek meg bennünket döntéseikkel és tetteikkel a hozzánk legközelebb állók amikor a leginkább számítanánk rájuk. Miközben lap, lap után, a Földet körbeutazva követjük a regényszereplők ágas-bogas életét, sorsukat és szerelmeiket – Kabultól Párizsig és San Franciscótól a görög szigetvilágig –, az érzelemgazdag és magával ragadó történet belénk költözik és életre kel.


Turné állomások

12.23. Napi Falat
01.12. Kelly és Lupi olvas
03.01. Szilvamag olvas

0 Reviews:

Post Your Review