Home » , , , , , » Éghajó Akadémia - Az Invázió blogturné

Éghajó Akadémia - Az Invázió blogturné

A Főnix Könyvműhely gondozásában jelenik meg december közepén az Éghajó Akadémia sorozat második része. Ha még nem olvastad az első részt, ideje gyorsan pótolni, nagyszerű, izgalmas olvasmányban lesz részed. A három állomásos blogturné során igyekszünk kedvet csinálni a sorozathoz.  A szokásos nyereményjátékunkban pedig  a kiadó jóvoltából 3 példány kerül kisorsolásra, érdemes játszani!


Főnix Könyvműhely 2013. december
oldal: 260. oldal
Fordította: Hudácskó Brigitta
Goodreads: 3,91
Besorolás: YA, poszt-apokaliptikus, sci-fi

Jesse Fisher csupán arra vágyott, hogy végre mindenki békén hagyja. Ám mit tehet az ember, ha egy szép napon kiderül, hogy a bolygó jövőjének sorsa az ő nyiszlett kis vállain nyugszik, a világ megmentéséhez kapott társa pedig újonnan megtalált bátyja, aki nem sokkal korábban még gyilkos terveket szövögetett ellene? Ha pedig mindez nem lenne elég, Jesse Fishernek azzal a ténnyel is szembe kell néznie, hogy minden földhözragadtsága ellenére ő még csak nem is földlakó. Remek.


Az Éghajó Akadémia második kötetében a gyöngyökért folyó harc folytatódik, Jesse és Cassius pedig ismét menekül – ám egymás üldözése helyett a két testvér most kénytelen új ellenségekkel szembenézni: idegen megszállók fenyegetik a Földet, a fiúknak pedig szembesülniük kell az eshetőséggel, hogy talán még ketten együtt is kevesek lesznek a világ ellen.
Megosztás :

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2015. Blogturné Klub - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger