Milyen is a boldogság? blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2013 Maxim Kiadó realista Young Adult
Milyen is a boldogság? blogturné

Milyen is a boldogság? blogturné

2013 Maxim Kiadó realista Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



A Maxim Kiadó gondozásában október 15-én jelenik meg magyarul Jennifer E. Smith Milyen is a boldogság? című könyve. A megjelenés örömére október 8-a és 13-a között blogturnét szerveztünk, amelynek keretében elolvashatjátok a véleményünket a könyvről, rengeteg érdekességet megtudhattuk a történetről sőt, még egy interjút is olvashattok az írónővel, aki volt olyan kedves és válaszolt néhány kérdésünkre!

Természetesen a nyereményjáték sem marad el, ezúttal is három példányt nyerhettek a könyvből!

Maxim Kiadó - Dream válogatás 2013. október 15.
448 oldal
Fordította: Komáromy Zsófia
Besorolás: YA, realista

Két vadidegen, Graham Larkin és Ellie O’Neill akkor ismerkednek meg – legalábbis virtuálisan –, amikor Graham véletlenül e-mailt küld Ellie-nek kedvenc háziállatáról, Wilburről.

A két tizenhét éves fiatal e-mailezni kezd egymással, bár az ország átellenes felén élnek, és még egymás keresztnevét sem tudják. Szellemes és feledhetetlen levelezésükben Graham és Ellie feltárják egymás előtt az életüket, reményeiket és félelmeiket. De mindent azért nem osztanak meg a másikkal: Graham nem tud Ellie családjának titkáról, Ellie-nek pedig fogalma sincs, hogy Graham a rivaldafényben él. Miután Graham kihasználja a lehetőséget, hogy elutazhasson Ellie otthonába, a maine-i Henley városkájába, netes kapcsolatuk végre valóban személyessé válik.

De vajon lehet-e egy pár két ennyire különböző hátterű fiatalból úgy, hogy minden ellenük szól? Egy sorsdöntő nyár történetét elmesélve Jennifer E. Smith új regénye bizonyítja, hogy az élet – akárcsak a szerelem – tele van meglepő felfedezésekkel és szerencsés tévedésekkel.

TURNÉÁLLOMÁSOK

10/08. Roni olvas
10/09. Nem harap a...
10/10. Dreamworld
10/11. Kelly & Lupi olvas
10/12. Angelika blogja
10/13. Deszy könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review