Ha az enyém lennél blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Maxim Kiadó New Adult realista Young Adult
Ha az enyém lennél blogturné

Ha az enyém lennél blogturné

Maxim Kiadó New Adult realista Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Blogturné Klub szeretettel mutatja be nektek a Maxim Kiadó jóvoltából a Dream válogatás keretében Abbi Glines Ha az enyém lennél című könyvét. Október 4 és október 11 között 8 blogger 8 állomáson írja meg a véleményét a könyvről, miközben érdekes információkkal lát el Titeket a frissen megjelenő könyvről.

Az izgalmas könyvbemutatáson kívül nyereménykönyvekkel is gazdagodhattok. A blogturné keretében három könyvet sorsolunk ki. A nyereményjátékok részleteiről a poszt alján olvashattok!

Csábuljon el a vonzás és árulás e forrón sistergő történetétől!

„Volt benne valami rosszaság, ami vonzott. Mi ütött belém? Miért akartam annyira vétkezni?” Ashton kezd belefáradni, hogy folyton a jó kislányt kell adnia; alkalmazkodni szülei és barátja, Sawyer Vincent elvárásaihoz. A fiú maga is a tökéletesség élő szobra, a gimnázium bálványozott élsportolója, minden lány álma. Ám amikor elmegy nyaralni a családjával, Ashton szeme megakad udvarlója unokafivérén, Beau-n. Nála szexisebb srácot életében nem látott, és bár a fiú a kisváros rossz hírű fekete báránya, végzetesen vonzódik hozzá. Beau a testvéreként szereti Sawyert, ezért százszor is meggondolja, mielőtt nyitni merne a tabunak számító Ashton felé. Igyekszik távol tartani magát tőle, noha kölyökkora óta szereti. Amikor Ashton fel akarja eleveníteni a gyerekkori barátságot Sawyer távollétében, Beau tudja, hogy nemet kellene mondania.

Egyikük sem szeretne fájdalmat okozni Sawyernek, ám minél inkább igyekeznek kerülni egymást, annál hevesebb lesz a vonzalmuk. Aminek egyre nehezebb ellenállni…

Kattints a képre és 30% kedvezménnyel meg is rendelheted október 15-ig!!!0 Reviews:

Post Your Review