Csontszüret blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Athenaeum Kiadó Fantasy Young Adult
Csontszüret blogturné

Csontszüret blogturné

Athenaeum Kiadó Fantasy Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A blogturné Klub ezúttal egy olyan regényfolyam bevezető kötetét veszi górcső alá, amelyet a világ 24 országában a legjobb ifjúsági és fantasy kiadók adnak ki, s melynek első része a megjelenést követően azonnal a sikerlisták élén landolt.

Reméljük, a történet Nektek is hamarosan elnyeri majd a tetszéseteket, hiszen október 28-án, az Athenaeum Kiadó jóvoltában Magyarországon is megjelenik a regény!

Kedvcsinálónak látogassatok el a turné 6 állomására, olvassátok el a véleményeket, tudjatok meg minél több érdekességet a könyvről, a karakterekről, a helyszínekről, és végső soron: játsszatok Velünk és nyerjétek meg a 2 Csontszüret egyikét!

Athenaeum, Budapest, 2013
524 oldal · ISBN: 9789632932873 · Fordította: Juhász Viktor

2059-ben járunk. A világ nagyvárosai a Scion erőszakszervezet befolyása alatt állnak. Paige Mahoney a londoni Hét Pecsét fedőnevű bűnüldöző szervnek dolgozik. Feltöri mások elméjét, és a gondolataikban kutat fontos információk, összeesküvési tervek után. Paige ugyanis egy álomjáró, akit miután letartóztatják, egy még sötétebb és gonoszabb erő keríti hatalmába, mint a Scion. Oxford több évszázada lekerült a térképről, azóta titkos börtönváros, ahol a legmegátalkodottabb bűnözőket tartják fogva egy idegen faj felügyelete alatt. A Rephaimok álomjárókat toboroznak a hadseregükbe. Paige mentora és kiképzőtisztje egy Warden nevű alak, aki mestere és egyben halálos ellensége is lesz. Ahhoz, hogy szabaduljon, be kell törnie Warden elméjébe, és felfedni a titkát…

A The Bone Season trilógia, akár a Mátrix és Az éhezők viadala, korunk nagy sagája. A könyveket immár 24 országban magas előlegért vették meg a legjobb ifjúsági-fantasy kiadók, a történetből készülő filmet a Hobbit stábja készíti, akár az új Twilight is lehet belőle.

Eredeti mű: Samantha Shannon: The Bone Season
Eredeti megjelenés éve: 2013

A turné állomásai:

10/20. Roni Olvas - Paige és Arcturus bemutatása
10/21. Deszy könyvesblog - A Hét Pecsét bemutatása
10/22. Dreamworld - Álomcast
10/23. Nem harap a … - Sheol városáról
10/24. MFKata blogja - A Tisztánlátók fajtái
10/25. Kelly Lupi Olvas

0 Reviews:

Post Your Review