Szurovecz Kitti: Az egyetlen ismerős arc - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Athenaenum kiadó Athenaeum Kiadó romantikus Szurovecz Kitti
Szurovecz Kitti: Az egyetlen ismerős arc

Szurovecz Kitti: Az egyetlen ismerős arc

2020 Athenaenum kiadó Athenaeum Kiadó romantikus Szurovecz Kitti
Rövid leírás:
Az Athenaeum Kiadó gondozásában jelent meg nemrégiben Szurovecz Kitti immár tizenegyedik regénye, Az egyetlen ismerős arc, melyben lélektan, romantika és humor finom egyvelege biztosítja, hogy csak úgy repüljenek a percek olvasás közben. Ezúttal a Blogturné Klub három bloggere ragadott könyvet, hogy megismertethesse veletek a pszichológushallgató Dorina, és a csábító színész, Nolen történetét. Tartsatok velünk, hogy a végén Ti is gazdagabbá válhassatok a kötet egy példányával!

Blogturné Részletek



Kiadó: Athenaeum Kiadó

Műfaj: lélektani romantikus regény

Terjedelem: 304 oldal

A ​huszonnyolc éves egykori pszichológus-hallgató Dorina hosszú ideje rövidtávú memóriazavarban szenved, ami azt jelenti, hogy csupán egyetlen napig képes az új ismerőseire és a friss élményeire emlékezni. Aztán egy este elmegy a családjával megnézni egy színházi előadást és minden megváltozik: reggel arra ébred, hogy emlékszik a monodráma főszereplőjére, Heltai Nolenre, akit szakmai berkekben nemcsak az egyik legígéretesebb feltörekvő színészként, hanem a legrémesebb hazug szoknyapecérként is számon tartanak. A harminchárom éves férfi jóképű és csábító, de számító és rideg is. Egy dolog érdekli igazán: a saját boldogulása. Azonban az, hogy az amnéziás lány belép az életébe, alaposan a feje tetejére állítja a sekélyes világát. Mindkettejük számára szédületes belső utazás kezdődik…
Meddig hordozhatunk vérző sebeket büntetlenül? Képesek vagyunk-e a vélt vagy valós bűneinkért megbocsátani egymásnak, de elsősorban önmagunknak? Szurovecz Kitti új lélektani szerelmes regénye leginkább ezekre a kérdésekre keresi a választ. Az egyetlen ismerős arc a mélyre ásott emlékek és az elfojtott érzelmek hatalmának története.




Az Athenaeum Kiadó gondozásában jelent meg nemrégiben Szurovecz Kitti immár tizenegyedik regénye, Az egyetlen ismerős arc, melyben lélektan, romantika és humor finom egyvelege biztosítja, hogy csak úgy repüljenek a percek olvasás közben. Ezúttal a Blogturné Klub három bloggere ragadott könyvet, hogy megismertethesse veletek a pszichológushallgató Dorina, és a csábító színész, Nolen történetét. Tartsatok velünk, hogy a végén Ti is gazdagabbá válhassatok a kötet egy példányával!

Nyereményjáték

Meglehet, Az egyetlen ismerős arc romantikus és kissé komikus jellemzőit tekintve igencsak könnyed, szórakoztató irodalomként tartható számon, azért megfigyelhető benne egy erős lélektani vonulat, és az ehhez illő komolyság is - ami mondhatni védjegyévé vált már Szurovecz Kitti kései munkásságának. Az írónő nem fél rendre igencsak kényes témákat venni elő regényeiben, így turnénk nyereményjátékán is ezeké lesz a főszerep: mindhárom állomáson a bejegyzésben elszórt kiemelt betűk várnak rátok, amelyeket megfelelő sorrendbe téve és összeolvasva egy-egy kényesebb témát kaptok megfejtésül - a feladatotok pedig az lenne, hogy beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy az adott téma Kitti melyik regényének áll a középpontjában. A helyesen válaszolók között a könyv egy példánya kerül kisorsolásra!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review