Benina: Káosz és fegyelem - A túlélés szabályai #2 - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Benina Könyvmolyképző Kiadó Rázós könyvek romantikus
Benina: Káosz és fegyelem - A túlélés szabályai #2

Benina: Káosz és fegyelem - A túlélés szabályai #2

2020 Benina Könyvmolyképző Kiadó Rázós könyvek romantikus
Rövid leírás:

Blogturné RészletekKiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Műfaj: Romantikus, maffia

Terjedelem: 392 oldal

Két mélyen sebzett ember hogyan találja meg a gyógyulást?
Az áldozatból üldöző válik.
Josiah Morgan két hétig a maffia fogságában szenvedett. Őt és a húgát felváltva kínozták. A szabadulásuk után másfél évvel már meghatározó helyet foglal el egy kisváros életében. Közben sorra gyűjti be azokat, akik ártottak neki. Az egész életét a bosszú tölti ki.
Piper Ellison túlélte élete legborzalmasabb napját, és most a nagymamájánál húzza meg magát. Érettségi után a megszokott, biztonságos helyen akar maradni. Egy szívesség miatt azonban elvállalja, hogy segít Josiahnak, akinek egy sérülés miatt fájdalmai vannak. A kezelések alatt közel kerülnek egymáshoz; de a heves érzelmek vajon elegendőek a boldogsághoz?
Olyan titkok kerülnek napvilágra, melyek kivétel nélkül mindenkit meglepnek. A bosszú és a biztonság mindenek felett kitart? Vagy mindkettő feláldozható?
Josiah és Piper története a bosszúról, a szerelemről és az élni akarásról szól.
Készülj fel, itt semmi nem az, aminek látszik!
Meglepő, vad, szenvedélyes és mindent elsöprően izgalmas történet. Kegyetlen hűségről és önfeláldozásról, igazságérzetről és megbecsülésről szól.
Éld át a káoszt fegyelemmel!
https://konyvmolykepzo.hu/reszlet/8400_kaosz_es_fegyelem-20191129_140452.pdf https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/benina-kaosz-es-fegyelem-a-tuleles-szabalyai-2-8400


A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Benina legújabb regényét a Rázós könyvek sorában. A Káosz és fegyelem A túlélés szabályai sorozat második része, mely Josiah és Piper sorsát mutatja be az olvasóknak, hogyan tudják feldolgozni a testi és lelki sérüléseket, és milyen veszélyek fenyegetik őket a továbbiakban, mert a borzalmaknak még egyáltalán nincs vége. Kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

Benina könyveinek címeit keressük a játék során. Minden állomáson 1-1 borító részletet találtok, azonosítsátok be a regényt és írtájok be a címet rafflecopter doboz megfelelő sorába. Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review