John P. Strelecky: Miért ​kávézó - Mese az élet értelméről - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
John P. Strelecky: Miért ​kávézó - Mese az élet értelméről

John P. Strelecky: Miért ​kávézó - Mese az élet értelméről

Rövid leírás:
Egy rejtélyes kávézó, valahol a semmi közepén. Egy magányos utazó. És sok-sok kérdés, amiknek a végiggondolása az egész életedet megváltoztathatja. Ezt adja a Miért kávézó. A Blogturné Klub három tagja is elindul, hogy ellátogasson erre a misztikus helyre. Tarts velünk Te is!

Blogturné Részletek
Kiadó: Park Kiadó

Fordító: Kelemen László

Terjedelem: 136 oldal

„A ​21. század Alkimistája.” (RBA Libros)

Az állandóan rohanó, túlterhelt menedzser, John egyhetes szabadságra indul, de útközben autójával eltéved. Betér egy kávézóba, hogy egyen valamit – és sorsfordító élményben lesz része. Az étlap címoldalán három kérdéssel szembesül: „Miért vagy itt?""Félsz a haláltól?” "Elégedett vagy az életeddel?" Miközben a pincér, a konyha séfje és az egyik vendég segítségével megpróbál választ adni ezekre a kérdésekre, egyre inkább új szemszögből tekint az életére, és rájön, hogy milyen fontos dolgokat tanulhat meg a zöld levesteknőstől…
John P. Strelecky (1969) amerikai író gyermekkori álmát követve pilóta szeretett volna lenni, de szívproblémái miatt erről le kellett tennie. Vállalkozási tanácsadóként dolgozott, állandóan úton volt, aztán harminckét éves korában úgy döntött, hogy kiszáll a mókuskerékből: 2002-ben egyéves fizetés nélküli szabadságot vett ki, és feleségével együtt hátizsákos turistaként körbeutazta a világot. Hazatérve megírta első könyvét, a Miért kávézót, melyből rövid idő alatt bestseller lett. Azóta könyveket ír, előadásokat tart, és coachként dolgozik.Nyereményjáték


Te jársz kávézókba? És mennyire ismered a különböző kávéfajtákat?
Mostani játékunkban pontosan erre vagyunk kíváncsiak. Minden állomáson megtalálod egy kávéfajta leírását, nincs más dolgod, mint beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, melyik fajtáról van szó.
Ha ügyes vagy, megnyerheted a könyvet! 

Fontos! A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük; amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


0 Reviews:

Post Your Review