Nicolas Barreau: Párizs mindig jó ötlet - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Nicolas Barreau Park Kiadó romantikus
Nicolas Barreau: Párizs mindig jó ötlet

Nicolas Barreau: Párizs mindig jó ötlet

Nicolas Barreau Park Kiadó romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Park Könyvkiadó jóvoltából az idei Valentin-napon sem maradtunk újabb Nicolas Barreau történet nélkül. A szerző ismét Párizsba invitálja olvasóit, mi pedig Titeket arra, hogy ismerkedjetek meg velünk Barreau legújabb romantikusával. Ha velünk tartotok, a turné végén megnyerhetitek a könyv egy példányát.

Kiadó: Park Könyvkiadó
Fordító: Fodor Zsuzsa
Műfaj: romantikus
Terjedelem: 316 oldal

Fülszöveg:
Újabb varázslatos történet A nő mosolya szerzőjétől. Rosalie egy kis levelezőlapbolt tulajdonosa a párizsi Saint Germainben. Imád rajzolni, és kedvenc színe a kék. Amikor a híres gyermekkönyvíró éppen őt kéri fel, hogy illusztrálja A kék tigris című, új mesekönyvét, Rosalie repes az örömtől. Nem sokkal később egy izgatott New York-i irodalomprofesszor ront be az üzletbe, és magából kikelve plágiummal vádolja meg a könyv szerzőjét. Rosalie felháborodottan utasítja vissza a képtelen vádat. De ahogy múlik az idő, sejteni kezdi, hogy ez a mese valami titkot rejt…
 
  



Nyereményjáték


A kötethez kapcsolódó nyereményjátékunkban a szerző további könyveire is szeretnénk felhívni figyelmeteket. Minden állomáson találtok egy idézetet Barreau valamely könyvéből, a feladatotok pedig, hogy a könyv címét beírjátok a Rafflecopter megfelelő sorába.


Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

A turné állomásai


03.19. - Spirit Bliss
03.21. - Deszy könyvajánlója
03.23. - Szembetűnő

0 Reviews:

Post Your Review