Leisa Rayven: Hitvány Rómeó - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Insomnia könyvek Leisa Rayven New Adult
Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

2018 Insomnia könyvek Leisa Rayven New Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Az Insomnia Könyvek újabb new adult különlegességet hozott a magyar olvasóknak. Leisa Rayven nagysikerű Starcrossed sorozatának első része a Hitvány Rómeó a hetekben jelent meg és máris elvarázsolt mindenkit. Egy intenzív szerelmi történet turnéjára hívunk mindenkit, ahol a Blogturné Klub hét bloggere mesél Ethan és Cassie szerelméről kétnaponta március 5. és 17. között.

Kiadó: Libri Kiadó - Insomnia könyvek
Fordító: Bikics Milán
Műfaj: new adult
Terjedelem: 498 oldal

Amikor Cassie és Ethan a színművészetin találkoznak, a levegő is felforr körülöttük. Cassie igazi jó kislány, nehezen találja a helyét a folyton bulizó művészdiákok közt. Ethan ezzel szemben vérbeli rosszfiú, vad, tüzes, félelmetes és mégis érzékeny. Akár a Romeo és Júlia – amiben címszerepet kapnak –, Cassie és Ethan szerelme is mintha a csillagokban lett volna megírva… amíg Ethan össze nem törte Cassie szívét, mindörökre eljátszva a bizalmát. Valami rejtélyes okból, olyan rád nézni, mint megtalálni valami értékeset, amiről nem is tudtam, hogy elvesztettem. Évek múlva a szívtipró visszatér, hogy ismét felforgassa a lány életét… érintésről érintésre. Fokozatosan újraélik titkos diákszerelmük minden felemelő és pusztító pillanatát, mígnem rájönnek, hogy a csillagokban írt szerelemnek nem kell tragédiával végződnie…
  



Nyereményjáték



A könyv főszereplői színészek, a Rómeó és Júlia mű központi szerepet játszik a történetben, ezért a játék folyamán olyan színészek fotóit látjátok majd a bejegyzésekben, akik Rómeót, vagy Júliát alakítják. A helyes megfejtés a színész neve, írjátok be a Rafflecopter megfelelő sorába és részt vehettek a sorsoláson, amelyen 3 példányt sorsolunk ki a Hitvány Rómeó című könyvből a játék végén a Libri Kiadó felajánlásával.


Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review