Az első antológia - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 antalógia Menő Könyvek YA
Az első antológia

Az első antológia

2017 antalógia Menő Könyvek YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Nem egyszerű szavakat találni arra, amit az Elsőnek nevezhetünk. A különleges témáról tizenöt szerző mesélt, a Blogturné Klub bloggerei pedig bevállalták, hogy megteszik ők is. Kövessétek végig a bejegyzéseket, és persze nyerhettek is, a Menő Könyvek jóvoltából az antalógia 1 példányát.


Kiadó: Menő Könyvek
Műfaj: antalógia
Terjedelem: 220 oldal

Még előtte? Vagy régen túl, de még mindig olyan, mintha tegnap történt volna? Legyen nagyon jó, vagy kevésbé, mindenki emlékszik AZ ELSŐ alkalomra. Amiről nem beszél senkinek. Vagy épp elmondja mindenkinek. Ami annyiféle történet, ahányan vagyunk. Milyen nehéz szavakat találni ARRA, amit nevezhetünk szexualitásnak, intimitásnak, csak olyan nehéz nem orvosian, nem gügyögve, vagy épp vulgárisan. Ami nem csak a testről szól, hanem az érzésekről is. És ami, valljuk be, igenis fontos és szép része az életnek. Tizenöt kiváló szerző vállalkozott arra, hogy egy-egy novellában megmutatja ezt a sokféleséget. Dragomán György, Fiala Borcsa, Garaczi László, Gimesi Dóra, Grecsó Krisztián, Háy János, Kalapos Éva Veronika, Karafiáth Orsolya, Lakatos Levente, Mészöly Ágnes, Molnár T. Eszter, Nagy Ildikó Noémi, Németh B. Eszter, Nyáry Krisztián,Tasnádi István szövegei egytől egyig olyan történetek, amiket garantáltan nem felejtünk el. Ahogyan AZ ELSŐT sem.
 
  NyereményjátékAz elsőben 15 ismert szerző írásait olvashatjátok el. Vajon felismeritek képről a novellák íróit? Nos, a mostani játékunk során ez kiderül! Minden állomáson megtaláljátok egy író képét, a feladatotok pedig, hogy rájöjjetek, ki ő, és beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.A turné állomásai

– 02.07. – Sorok között – 02.09. – Szembetűnő – 02.11. – Zakkant olvas – 02.13. – Kelly & Lupi olvas

0 Reviews:

Post Your Review