J. Kenner: Izzó vágy - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Athenaenum kiadó erotikus J. Kenner
J. Kenner: Izzó vágy

J. Kenner: Izzó vágy

Athenaenum kiadó erotikus J. Kenner
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Az Athenaenum kiadó jóvoltából megjelent J. Kenner legújabb könyve, az Izzó vágy, ami a Vágy sorozat harmadik s egyben utolsó része.
Kat élete nem mondható könnyűnek, életéből hiányzik a tűz. Vajon Cole és Kat megtalálhatja együtt ezt a tüzet? Mit tartogat számukra a sors?

Kiadó: Athenaenum kiadó
Fordító:  Szilágyiné Márton Andrea
Terjedelem: 320 oldal

REJTÉLYES VISZONY
ÉRTHETETLEN BŰNÖK
MEGRÉSZEGÍTŐ FÁJDALOM
IZZÓ VÁGY

Mi lehet vonzó egy férfiban? A sejtelmesség? A titokzatosság? A kiszámíthatatlanság? Esetleg az, hogy gazdánk lesz, és örökké rabságban tart majd bennünket? Kat nem az átlagos fiatal nők életét éli. Apja csaló, ő is benne van egy-két stikliben. Szexuális élete nem igazán kielégítő. Cole magányos férfiként tengeti mindennapjait. Sármos, különleges, de sötét titkokat őriz, emiatt szinte soha nem lehet felszabadult. Kat már-már feladatának érzi, hogy átadja magát Cole-nak és a bűnös élvezetnek. A férfi biztos abban, hogy szerelme veszélyes utakra tévedt. Kat azonban érzi, hogy szenvedés nélkül nincs gyönyör. Fájdalom nélkül nincs boldogság. Kínzatás nélkül nincs szenvedély. Tudja, hogy az egyetlen út, ha Cole rabszolganőjévé válik, és mindent megtesz, amit a férfi akar.
 
  



Nyereményjáték


Az írónőnek, J. Kennernek hazánkban az Izzó vággyal együtt hét könyve jelent meg. Olvastad őket? Nem? Sebaj, kis keresgéléssel minden választ megtalálsz.
Minden állomáson egy borító részletét látjátok, J. Kenner valamelyik magyarul megjelent könyvéről és ki kell találnotok melyik könyv borítójából származik a részlet.

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review