Rachel Gibson: Szerelmi katasztrófák - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Athenaeum Kiadó felnőtt Rachel Gibson romantikus
Rachel Gibson: Szerelmi katasztrófák

Rachel Gibson: Szerelmi katasztrófák

2016 Athenaeum Kiadó felnőtt Rachel Gibson romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A sportos romantika kedvelői örülhetnek, végre visszatérnek a Chinooks jégkorong csapat dögös hokisai.

Kiadó: Athenaeum
Fordította: Bottka Sándor Mátyás
ISBN: 9789632935225
Műfaj: jelenkori romantikus
280 oldal, kartonált

Első katasztrófa: Férfiak
Faith Duffy nehéz kamaszkor és nagy pofára esések árán tanulta meg, hogy a szerelemben nem szabad hinni, mégis egy nagyon gazdag és nagyon öreg férfi tökéletes társa lett. A férfi halála után azonban nem maradt neki más, csak a társtalanság és a magányos éjjelek. No meg egy nagy halom pénz és egy profi jégkorongcsapat. Pedig Faith nem is szereti a hokit!
Második katasztrófa: Szenvedély
Ty Savage-ot a halálos vonzereje és még halálosabb jobb horga méltán teszi az amerikai és kanadai a hokirajongók kedvencévé. A játékos szeme előtt azonban csak egyetlen cél lebeg: megnyerni a Stanley-kupát. Nagyon nem vágyik rá, hogy egy buta liba keresztülhúzza a számításait.
Harmadik katasztrófa: Szerelem
Faith és Ty első látásra megutálják egymást, mégsem tudnak szabadulni a másiktól. Egy gyenge pillanatban engednek a kíváncsiságnak, és kiderül, hogy Ty több mint amennyit az izmos test és a profizmus látni enged, és Faith sem az a buta ex-playmate. Viszonyról azonban szó sem lehet, ha pedig még egymásba is szeretnének, az kész katasztrófa lenne!

Nyereményjáték

Vajon milyen jól ismeritek Rachel Gibson Hokisok sorozatát? Mostani játékunkból kiderül, ugyanis a turné mindhárom állomásán találtok majd egy-egy idézetet, s nektek ez alapján kell megmondanotok, hogy a sorozat hányadik kötetére gondoltunk.

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyerteseknek 72 órán belül válaszolniuk kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:

02.02. - Kristina blogja
02.04. - Angelika blogja
02.06. - CBooks

0 Reviews:

Post Your Review