Clélie Avit - Itt vagyok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
francia könyv Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös Young Adult
Clélie Avit - Itt vagyok

Clélie Avit - Itt vagyok

francia könyv Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Clélie Avit regénye már a megjelenése előtt világsiker lett, annyi kiadó akarta egyszerre megszerezni a kiadás jogait. Azóta már a filmadaptációs jogok is elkeltek. A történet egyik főhőse Elsa, a kómában fekvő lány, aki tehetetlensége ellenére mindent hall, a másik főhős Thibault, aki egy nap betéved Elsa szobájába...

Tarts velünk a blogturnén, ismerd meg a regényt, és a Könyvmolyképző kiadó jóvoltából 1 példányt nyerhetsz is!

Clélie Avit - Itt vagyok
Oldalszám: 208
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: Je suis la
Fordító: Burján Monika
Országos megjelenés: 2015.11.24

Elsa nem érez hideget, szomjúságot, éhséget. Egy hegymászó baleset után kómába zuhanva, hónapok óta érzéketlenül fekszik egy kórházi ágyon. Illetve nem teljesen érzéketlenül.
Hall.
Csak ezt senki sem tudja.
Thibault az édesanyját kíséri be a kórházba az öccséhez,
 ő viszont nem hajlandó bemenni hozzá. Neheztel rá a halálos balesete miatt, amit okozott. A kórházban bolyongva véletlenül Elsa szobájába téved. Ahová ettől kezdve rendszeresen visszatér...
Nyereményjáték:


A könyv hősnője, Elsa imádja a hegymászást, a balesete is éppen akkor történt, amikor eme hobbijának élt. A mostani játék során a regény helyszínének, Franciaországnak a legismertebb hegyeit kell felismernetek a kép, és az infók alapján. A megoldást a Rafflecopter doboz megfelelő sorába várjuk.

A játék során 1 példányt sorsolunk ki a regényből. A győztesnek 72 órája van válaszolni a levélre, különben sajnos újra kell sorsolnunk. A könyvet a kiadó postázza, és sajnos csak Magyarország területén belül.Blogturné állomások:


02.01. - Media-Addict.hu
02.04. - Szembetűnő
02.07. - Kristina blogja

0 Reviews:

Post Your Review