Mikó Csaba: Veszélyben a tölgy blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
gyermekirodalom Kolibri Kiadó
Mikó Csaba: Veszélyben a tölgy blogturné

Mikó Csaba: Veszélyben a tölgy blogturné

gyermekirodalom Kolibri Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kerekerdő közepén, a legnagyobb és legterebélyesebb fa lombjai között különös dolgok történnek. A polgármester lánya eltűnik a Tiltott Zónában, a lakosságot közmunkára szólítják fel, a tölgyet pedig különös betegség sújtja. S hogy mi vagy ki lehet mindennek a hátterében? Meg lehet-e menteni a tölgyet?
Tarts velünk és Csápy Tihamérrel Mikó Csaba izgalmakkal teli meseregényének blogturnéján július 9-13-ig, s talán Te is rájössz a titok nyitjára! S ha mégsem, esélyes lehetsz megnyerni a Kolibri Kiadó által felajánlott 3 könyv egyikét, s abból garantáltan megtudhatod, milyen titokzatos események állnak az ügy hátterében. Rajta hát, hisz:


VESZÉLYBEN A TÖLGY!



Kiadó: Kolibri Kiadó 
Oldalak száma. 412 oldal
Illusztrátor: Lakatos István
Besorolás: mese, middle-grande

Veszély, titok és autós üldözés. Izgalmak, nyomok és jóbarátok. Csápy, e bogaras James Bond-kaland főhőse megpróbálja legjobb cimboráival felgöngyölíteni a rejtélyeket, melyekből a Nagy Tölgyön akad szép számmal.
Vajon hol lehet a polgármester lánya, aki eltűnt a Tiltott Zóna mélyén? A repülő autó tényleg létezik vagy csak erdei legenda? A Tölgyet milyen titokzatos betegség rágja? És ami mindennél fontosabb: ki vagy mi állhat ezek mögött a felettébb fura események mögött? Lehet, hogy minden mindennel összefügg?



Részt vevő blogok
07/09. Kelly & Lupi Olvas
07/11. Roni Olvas
07/13. Deszy Könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review