Csin Jung: A felbontott kötelék - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 Helikon történelmi fantasy
Csin Jung: A felbontott kötelék

Csin Jung: A felbontott kötelék

2019 Helikon történelmi fantasy
Rövid leírás:
Csin Jung A Sasíjász legendája-sorozatát a “kínai Gyűrűk Urának” nevezik. Az első rész után megérkezett Magyarországra a folytatás is, melynek címe A felbontott kötelék. Négy bloggerünkkel követhetitek végig Kuo Csing és barátai kalandjait, és természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Blogturné Részletek



Kiadó: Helikon Kiadó

Fordító: Károlyi-Szalai Eszter

Műfaj: fantasy

Terjedelem: 600 oldal



A Sasíjász legendája második kötetében folytatódnak a két ifjú, Kuo Csing és Jang Kang kalandjai.

Kuo Csing, akit akarata ellenére jegyeztek el Dzsingisz kán lányával, útra kel, hogy bosszút álljon apja, Tomboló Menny Kuo haláláért. Utazására elkíséri szerelme, Lótusz Huang is, akinek társaságában több furcsa harcos mesterrel is megismerkedik. Nagyon sokat tanul, és sorsa egyre szorosabban összefonódik a harcos irodalom legfontosabb kötetével, a Kilenc jin könyvével.

Eközben Jang Kang lelkében óriási csata dúl. Most, hogy már tudja, kik az igazi szülei, vajon mit választ? Vér szerinti apjához méltó, hazafias, de szegény életet, vagy a vagyont és csillogást, amelyet gyermekkora óta magáénak tekintett?
https://helikon.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/a-sasijasz-legendaja-2/



Nyereményjáték

A történetben nagy szerepet játszik a harcművészet. A játék során minden állomáson találhatok egy képet, amely egy harcművészettel foglalkozó filmből van. A feladatotok annyi, hogy a rafflecopter megfelelő rublikájába beírjátok a film címét.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review