Összes Turné

Kiera Cass: Az Elit blogturné

Minden kislány arról álmodik, hogy egyszer csak eljön érte a szőke herceg fehér lovon és ellovagol vele az alkonyatban a palotája felé. A lány haja lobog a szélben, gyönyörű szép, hímzett, abroncsos ruhája elterül a ló nyergében....

Ám mi van akkor, ha a herceg egyszerre több lánnyal érkezik a palotájába? Mi van akkor, ha a lányoknak kell bizonyítaniuk, hogy alkalmasak hercegnőnek? Ha versengeniük kell egymással? Vajon akkor is kitartanak az álmuk mellett, vagy netalántán újakat szőnek? Mit választanak vajon? És a herceg vajon kit választ?

Izgalmas kérdések, ugye? Kövesd nyomon a Blogturné Klub legújabb könyvturnéját, és Te is részese lehetsz ennek a dilemmának! 2013 November 15-én megjelenik ugyanis Kiera Cass Párválasztó sorozatának régen várt második kötete, Az Elit a Gabo Kiadó jóvoltából.

Kövesd Te is a turnét, ismerd meg véleményünket a könyvről, tudj meg többet az Elit tagjairól, ismerd meg Illéa divatját, a könyv trailerét, kukkants bele, hogyan születettek meg a sorozat borítói vagy miért kaszálták el a könyvből készülő sorozatot  még az elindulása előtt! S ha mindez nem elég, nézd meg mi szól Aspen és mi Maxon ellen, és kikapcsolódásként játssz velünk a könyvért indított nyereményjátékunkon!


GABO, 2013
356 oldal · ISBN: 9789636897277 · Fordította: Gázsity Mila

A PALOTÁBA 35 LÁNY ÉRKEZETT. CSAK HATAN MARADTAK. A Párválasztót 35 lány kezdte meg. Mostanra azonban már csak az Elitnek nevezett csoport maradt versenyben Maxon herceg szerelméért, s a harc ádázabb, mint valaha. Minél közelebb kerül America a koronához, annál jobban meg kell szenvednie azért, hogy végre megtudja, kihez húz valójában a szíve. Minden Maxonnal töltött pillanat olyan, akár egy tündérmese, csupa lélegzetelállító, csillogó romantikus kaland. De ha a palotában meglátja őrt állni első szerelmét, Aspent, újra hatalmába keríti a vágyakozás az élet után, amit még közösen terveztek el. Americának rettentően szüksége lenne egy kis időre. Míg azonban ő a kétféle jövő lehetősége között vergődik, az Elit tagjai pontosan tudják, hogy mit is akarnak – s egyre valószínűtlenebbnek tűnik, hogy Americának lehetősége nyílik választani…

„Mintha az Éhezők viadala (leszámítva a véres jeleneteket) és a Nagy Ő (leszámítva a véres jeleneteket) elegye lenne. Cass ügyesen szítja America és Maxon vágyát, de közben nem hagyja kialudni a lány első, tiltott szerelmének parazsát sem." – Publishers Weekly




2013. okt. 28. - Roni Olvas - Az Elit tagjai
2013. okt. 29. - Dreamworld - Aspen vs. Maxon
2013. okt. 30. - MF-Kata - Könyvtrailer
2013. okt. 31. - Deszy Könyvesblog - A borító születése
2013. nov. 1. - Szilvamag - kritika
2013. nov. 2. - Nem harap a - Az illéa-i divatról
2013. nov. 3. - Kelly Lupi Olvas - Az elkaszált CW sorozatról

Csontszüret blogturné


A blogturné Klub ezúttal egy olyan regényfolyam bevezető kötetét veszi górcső alá, amelyet a világ 24 országában a legjobb ifjúsági és fantasy kiadók adnak ki, s melynek első része a megjelenést követően azonnal a sikerlisták élén landolt.

Reméljük, a történet Nektek is hamarosan elnyeri majd a tetszéseteket, hiszen október 28-án, az Athenaeum Kiadó jóvoltában Magyarországon is megjelenik a regény!

Kedvcsinálónak látogassatok el a turné 6 állomására, olvassátok el a véleményeket, tudjatok meg minél több érdekességet a könyvről, a karakterekről, a helyszínekről, és végső soron: játsszatok Velünk és nyerjétek meg a 2 Csontszüret egyikét!

Athenaeum, Budapest, 2013
524 oldal · ISBN: 9789632932873 · Fordította: Juhász Viktor

2059-ben járunk. A világ nagyvárosai a Scion erőszakszervezet befolyása alatt állnak. Paige Mahoney a londoni Hét Pecsét fedőnevű bűnüldöző szervnek dolgozik. Feltöri mások elméjét, és a gondolataikban kutat fontos információk, összeesküvési tervek után. Paige ugyanis egy álomjáró, akit miután letartóztatják, egy még sötétebb és gonoszabb erő keríti hatalmába, mint a Scion. Oxford több évszázada lekerült a térképről, azóta titkos börtönváros, ahol a legmegátalkodottabb bűnözőket tartják fogva egy idegen faj felügyelete alatt. A Rephaimok álomjárókat toboroznak a hadseregükbe. Paige mentora és kiképzőtisztje egy Warden nevű alak, aki mestere és egyben halálos ellensége is lesz. Ahhoz, hogy szabaduljon, be kell törnie Warden elméjébe, és felfedni a titkát…

A The Bone Season trilógia, akár a Mátrix és Az éhezők viadala, korunk nagy sagája. A könyveket immár 24 országban magas előlegért vették meg a legjobb ifjúsági-fantasy kiadók, a történetből készülő filmet a Hobbit stábja készíti, akár az új Twilight is lehet belőle.

Eredeti mű: Samantha Shannon: The Bone Season
Eredeti megjelenés éve: 2013

A turné állomásai:

10/20. Roni Olvas - Paige és Arcturus bemutatása
10/21. Deszy könyvesblog - A Hét Pecsét bemutatása
10/22. Dreamworld - Álomcast
10/23. Nem harap a … - Sheol városáról
10/24. MFKata blogja - A Tisztánlátók fajtái
10/25. Kelly Lupi Olvas

Veszedelmes sorscsapás blogturné


Különleges élményben lehet részed, ha a tavalyi év sikerkönye, a Gyönyörű sorscsapás után kezedbe veszed a Veszedelmes sorscsapást. Ugye te is úgy érzed, hogy nem kaptál még eleget a new adult műfaj koronázatlan férfi karakteréből? Október 15-től újra találkozhatsz Travis-el! Ülj le a karosszékedbe, vagy heveredj le az ágyadra és kísérd figyelemmel öt napon keresztül a Veszedelmes sorscsapás blogturnét, keményen megkritizáljuk kedvencünket, minden szempontból megvizsgáljuk a külső és belső tulajdonságait. Szót ejtünk az írónőről, lesznek dream-castingok, beleolvasó, zeneajánlók. Addig csigázzuk a kíváncsiságodat, míg minden vágyad az lesz, hogy megkaparintsd Travist – a saját példányod segítségével.


Maxim, 2013
488 oldal · ISBN: 9789632613109 · Fordította: Szűr-Szabó Katalin

Végre itt van a New York Times sikerlistás Gyönyörű sorscsapás nagy izgalommal várt folytatása! Lehet-e túlságosan szeretni? Travis Maddox két dolgot őrzött meg az anyja halálos ágyán mondott szavaiból: Nagyon szeress! És még keményebben küzdj! A Veszedelmes sorscsapásban Travis életét könnyűvérű lányok, illegális fogadások és az erőszak teszik ki. De éppen akkor, amikor legyőzhetetlennek érzi magát, Abby Abernathy térdre kényszeríti. Minden éremnek két oldala van: a Gyönyörű sorscsapásban Abby mondta el, hogy látja a szerelmüket. Most elérkezett az idő, hogy Travis szemén át lássuk kettejük kapcsolatát, és újabb részletekre is fény derüljön.


A könyvet a képre kattintva megveheted 30 % kedvezménnyel 2013. október 30-ig:






10/11. Deszy könyvajánlója
10/12. Kristina blogja
10/13. MFKata gondolatai
10/14. Angelika blogja
10/15. Kelly Lupi olvas

Tűzláng blogturné

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából november 15-én jelenik meg a Sophie Jordan: Firelight trilógiájának első része, a Tűzláng. A Blogturné Klub hat bloggere a Lángvilág blogturné keretein belül bemutatja nektek a drakik világát! 

2013. október 10-től minden nap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel találkozhattok, ha velünk tartotok.


Könyvmolyképző, Szeged, 2013
304 oldal · ISBN: 9789632454351 · Fordította: Marczali Ferenc

EGY FÉLTVE ŐRZÖTT TITOK. HALÁLOS ELLENSÉGEK. PUSZTULÁSRA ÍTÉLT SZERELEM.
A drakik a sárkányok mai leszármazottai, akik képesek emberből sárkánnyá, és sárkányból emberré változni. A tűzokádás ritka képességével megáldott Jacinda még a drakik között is különlegesnek számít, mikor azonban lázadó természete miatt családja menekülni kényszerül az emberek világába, a lány nagyon nehezen tud beilleszkedni új közegébe. Közben egyre gyengül a benne élő draki szellem, és az egyetlen lény, aki képes életet lehelni Jacinda sárkány-énjébe nem más, mint a gyönyörű, rejtélyes Will. Csakhogy Will családja drakikra vadászik, ám Jacinda annak ellenére sem képes ellenállni a fiúnak, hogy tudja: nem csak saját életét, de a drakik legféltettebb titkát is kockára teszi.
Mitikus erejű, magával ragadó történet egy lányról, aki szembeszállt az elvárásokkal, és akinek szerelme ősi tilalomfákat döntött le.


Előrendelhető:


TURNÉÁLLOMÁSOK


Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de nyerhettek is! A Könyvmolyképző Kiadó felajánlott 3db nyereménykönyvén kívül, gazdára talál még 5db Sophie Jordan által dedikált Lángvilág könyvjelző is!!! A bejegyzések végén megtaláljátok a játékhoz tartozó Rafflecopter dobozt, aminek helyes kitöltésével versenybe szállhattok a könyvekért, illetve a könyvjelzőkért!

10/10. Deszy könyvajánlója - Team Will
10/11. Nem harap a… - interjú
10/12. Függővég - Team Cassian
10/13. Kelly Lupi olvas - Dreamcast
10/14. MFKata gondolatai - trailer
10/15. Dreamworld - fajhatározó



Milyen is a boldogság? blogturné



A Maxim Kiadó gondozásában október 15-én jelenik meg magyarul Jennifer E. Smith Milyen is a boldogság? című könyve. A megjelenés örömére október 8-a és 13-a között blogturnét szerveztünk, amelynek keretében elolvashatjátok a véleményünket a könyvről, rengeteg érdekességet megtudhattuk a történetről sőt, még egy interjút is olvashattok az írónővel, aki volt olyan kedves és válaszolt néhány kérdésünkre!

Természetesen a nyereményjáték sem marad el, ezúttal is három példányt nyerhettek a könyvből!

Maxim Kiadó - Dream válogatás 2013. október 15.
448 oldal
Fordította: Komáromy Zsófia
Besorolás: YA, realista

Két vadidegen, Graham Larkin és Ellie O’Neill akkor ismerkednek meg – legalábbis virtuálisan –, amikor Graham véletlenül e-mailt küld Ellie-nek kedvenc háziállatáról, Wilburről.

A két tizenhét éves fiatal e-mailezni kezd egymással, bár az ország átellenes felén élnek, és még egymás keresztnevét sem tudják. Szellemes és feledhetetlen levelezésükben Graham és Ellie feltárják egymás előtt az életüket, reményeiket és félelmeiket. De mindent azért nem osztanak meg a másikkal: Graham nem tud Ellie családjának titkáról, Ellie-nek pedig fogalma sincs, hogy Graham a rivaldafényben él. Miután Graham kihasználja a lehetőséget, hogy elutazhasson Ellie otthonába, a maine-i Henley városkájába, netes kapcsolatuk végre valóban személyessé válik.

De vajon lehet-e egy pár két ennyire különböző hátterű fiatalból úgy, hogy minden ellenük szól? Egy sorsdöntő nyár történetét elmesélve Jennifer E. Smith új regénye bizonyítja, hogy az élet – akárcsak a szerelem – tele van meglepő felfedezésekkel és szerencsés tévedésekkel.

TURNÉÁLLOMÁSOK

10/08. Roni olvas
10/09. Nem harap a...
10/10. Dreamworld
10/11. Kelly & Lupi olvas
10/12. Angelika blogja
10/13. Deszy könyvajánlója

Ha az enyém lennél blogturné


A Blogturné Klub szeretettel mutatja be nektek a Maxim Kiadó jóvoltából a Dream válogatás keretében Abbi Glines Ha az enyém lennél című könyvét. Október 4 és október 11 között 8 blogger 8 állomáson írja meg a véleményét a könyvről, miközben érdekes információkkal lát el Titeket a frissen megjelenő könyvről.

Az izgalmas könyvbemutatáson kívül nyereménykönyvekkel is gazdagodhattok. A blogturné keretében három könyvet sorsolunk ki. A nyereményjátékok részleteiről a poszt alján olvashattok!

Csábuljon el a vonzás és árulás e forrón sistergő történetétől!

„Volt benne valami rosszaság, ami vonzott. Mi ütött belém? Miért akartam annyira vétkezni?” Ashton kezd belefáradni, hogy folyton a jó kislányt kell adnia; alkalmazkodni szülei és barátja, Sawyer Vincent elvárásaihoz. A fiú maga is a tökéletesség élő szobra, a gimnázium bálványozott élsportolója, minden lány álma. Ám amikor elmegy nyaralni a családjával, Ashton szeme megakad udvarlója unokafivérén, Beau-n. Nála szexisebb srácot életében nem látott, és bár a fiú a kisváros rossz hírű fekete báránya, végzetesen vonzódik hozzá. Beau a testvéreként szereti Sawyert, ezért százszor is meggondolja, mielőtt nyitni merne a tabunak számító Ashton felé. Igyekszik távol tartani magát tőle, noha kölyökkora óta szereti. Amikor Ashton fel akarja eleveníteni a gyerekkori barátságot Sawyer távollétében, Beau tudja, hogy nemet kellene mondania.

Egyikük sem szeretne fájdalmat okozni Sawyernek, ám minél inkább igyekeznek kerülni egymást, annál hevesebb lesz a vonzalmuk. Aminek egyre nehezebb ellenállni…

Kattints a képre és 30% kedvezménnyel meg is rendelheted október 15-ig!!!



Örökké a csajom blogturné



Október 3-a és 17-e között a Blogturné klub az Örökké a csajom című new adult könyvet mutatja be nektek, ami az Ulpius-ház kiadónál jelenik meg. A turné keretében minden nap egy másik blogon olvashattok véleményeket és extrákat a regényről és a karakterekről.

Találtok majd kimaradt jelenteket, zenelistát, karakterbemutatókat és álom-castingot is.

Ezúttal is megnyerhetitek a könyvet tőlünk, úgyhogy érdemes végigkísérni az összes állomást!


Sosem hittem volna, hogy rocksztár lesz belőlem. Az egész életem előre eltervezett volt. Futballozás a főiskolán. Bekerülni a Nemzeti Futball-ligába. Házasság a középiskolai szerelmemmel, majd boldogan élni, míg meg nem halok.

Mindkettőnk szívét összetörtem aznap, amikor közöltem vele, hogy elmegyek. Fiatal voltam. A magam szempontjából jó döntés volt, ám kettőnket illetően nem volt az. Lelkem bánatát zenében sírtam el, de őt soha nem feledtem. Az illatát… A mosolyát…

Most hazafelé tartok.

Tíz év telt el.

Remélem, képes leszek mindezt elmagyarázni neki ennyi idő után.

Még mindig utána sóvárgok. Ő az én örök szerelmem…


Előrendelhető itt!

TURNÉ ÁLLOMÁSOK

10/03. Nem harap a… - Álomcast
10/05. Kelly Lupi olvas - Karakterinterjú: Liam
10/07. Deszy könyvajánlója - Levél Josie-nak
10/09. Angelika blogja - A sorozatról röviden
10/11. MFKata gondolatai - Karakterinterjú: Josie
10/13. Roni olvas - Zenelista
10/15. Kristina blogja - Karakterbemutatók: Liam & Josie
10/17. Dreamworld - Interjú
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2015. Blogturné Klub - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger